Hasznos kiegészítő teraszmelegítőhöz

A teraszmelegítővel kitolhatja a meleg évszakok határait, és a hűvös őszben is maradéktalanul élvezheti teraszát. A nyílt lánggal dolgozó melegítők nemcsak kellemes meleget árasztanak, de látványelemként is emelik teraszának vagy kertjének fényét.


Az egyszerűen, általában gázpalackkal működő teraszmelegítők sokáig csak a sarokban állva, szinte a háttérben megbújva végezték áldásos munkájukat. Az Italkero cég azonban kiemelte ezeket az eszközöket a sötét szegletekből és show elemként értelmezte újjá a melegítőket.

Az Italkero melegítői világítanak, üveg mögé zárt lángoszlopukkal nagyon hangulatosak, és a különleges kiegészítőkkel még sokoldalúbbá válhatnak. Az egyik legnépszerűbb kiegészítő a lángoszlopot körülölelő rácsokra szerelhető kávézóasztal, amely rakodófelületként szolgál, így a kert bútoroktól mentes részére is elviszi az asztalt.

A könnyebb kezelhetőségért pedig egy távirányítót is piacra dobtak, hogy ne csak manuálisan, hanem a távolból is szabályozhassa készülékét. A ki- és bekapcsolás mellett a hőfok és a láng állításához sem kell a gép közelébe lépni, azt a távolból is megteheti.