4 hetes intenzív fiatalítással éveket tagadhatsz le a korodból

Kés, szike és fájdalmas beavatkozás nélkül is éveket fiatalodhatsz a díjnyertes medikozmetikai család anti-aging kezeléseivel. A bőröregedést okozó anyaghiányok visszapótlásával érik el, hogy bőröd újra egészséges, ragyogó és fiatalos legyen.


A négy hetes intenzív kezeléssorozat három különböző, másfél órás arckezelést tartalmaz, melyek a bőr egészét töltik fel újra kollagénnel, nedvességgel és oxigénnel. A bőr mélyére jutó hatóanyagok beépülnek és új életre keltik a fénytelen bőrt, visszaadják a feszes kontúrt és csökkentve a hiperpigmentáció jeleit, egységesebb bőrszínt adnak.

Hallgasd meg mit mond, aki már kipróbálta!

Az öregedés természetes folyamatának megértése vezetett a QMS Medicosmetics család megszületéséhez. A termékek orvosi precizitással és magas hatóanyag koncentrációban tartalmaznak olyan értékes hozzávalókat, amelyekre a bőrnek szüksége van, de az életkor előrehaladtával már nem vagy csak rosszabb minőségben tud előállítani. Ezen anyagok bevitelével aztán megtörténik a csoda, ami persze egyáltalában nem megmagyarázhatatlan vagy felfoghatatlan jelenség, de ez a nagyon is logikus hatás még is olyan átütő, a rugalmas bőr és a kontúros arc visszanyerése olyan felemelő, hogy a vendégek gyakran így hivatkoznak rá.

Szeretnéd te is megtapasztalni a tudomány erejét egy relaxáló környezetben, kényeztető kezelések során? Akkor itt jelentkezhetsz!