Halványítsa ajka körüli ráncokat tű és szike nélkül

40 éves kor fölött a szemek körüli apró ráncok után megjelennek a hangsúlyosabb, mélyebb barázdák is. Például a száj fölötti részen, amelyek igencsak öregítik az arcot. A felső ajkak barázdái nagyon beszédesen információt adnak a korunkról, vagy a bőrünk állapotáról. A ráncok hirtelen jelennek meg, és sokat kell dolgoznunk rajta, hogy elhalványodjanak. Egy német kutató megtalálta a megoldást.

 


Az ajkak körül érzékenyt terület hosszanti mély barázdái nagyon öregítik a megjelenést, de az talán még nagyobb baj, hogy kezelésük is különleges bánásmódot igényel. A megszokott hidratáló krémet gyakran nem eleget a terület újbóli feltöltésére és az ajkak fölötti bőr kisimítására. Szerencsére a világhírű QMS Medicosmetics orvosok által fejlesztett termékcsaládjának erre is van hatásos megoldása.

A Lip Line Corrector egy kifejezetten az ajkak körüli ráncok visszaszorítására fejlesztett könnyű krém. Éppen annyit kell belőle használni, amennyi a területre elég így a kis kiszerelés is hosszú időre elegendő. Elég naponta két szezámmag méretű pöttyel kezelni az ajkak bőrét, hogy a szérum elvégezze áldásos munkáját.

Négyszeres hialuronsav tartalma jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy már 12 hét után szemmel látható, erőteljesen pozitív változás álljon be.

Kifejezetten a felső ajak környékére kifejlesztett Lip Line Corrector a finom vonalakat és a ráncokat célozza meg. Ezt a nagy teljesítményű, könnyű szérumot kifejezetten az ajkak hidratálására és tömésére tervezték, hogy egyenletesebb és fiatalosabb megjelenést biztosítsanak.

Alkalmas minden bőrtípusra

Szerezze be most ön is kedvenc QMS termékét, sosem látott kedvezményes áron!