7 napos kollagénes kúra extra feszes bőrért

Az anti-aging termékek egyik - már nem annyira - titkos fegyvere a kollagén. Feszesít, rugalmassá és fiatalossá teszi a bőrt, csakhogy bejuttatni a bőrbe egyáltalán nem könnyű, mert a kollagénmolekula természetes állapotában nagyobb, mint a bőr pórusai. A QMS Medicosmetics szerencsére megtalálta a megoldást, így garantáltan fiatalodhatsz legújabb készítményükkel!


Az innovatív eljárással részei bontott kollagénmolekula képes átjutni a bőrön, hogy a mélybe jutva valóban beépülhessen a bőrszerkezetbe és visszaadja annak, idővel elvesztett, rugalmasságát, fiatalságát és erejét. Ezt a kollagénmolekulát most már kúraszerűen is alkalmazhatod, hiszen itt a QMS legújabb terméke, a Collagen Concentrate 7 Days System. A megváltó szérum ezúttal 7 kis ampullában érkezik, amelyből naponta egyet (felet reggel és felet este) kell bedolgozni a bőrbe, hogy az újra erőre kapva kivirulhasson.

Az ampullák magas hatóanyag tartalma között csak az egyik a beépülő kollagén, több olyan hatóanyag is található benne, amelyek a test saját kollagénképződését élénkítik. Ennek köszönhetően a hatás nem csak addig tart, amíg ki nem ürül a bőrből a szérum, hanem sokkal tovább.

A bőrt fiatalító, kisimító és tápláló készítmény kúra szerű alkalmazása hatalmas löketet ad a bőrnek a megújuláshoz. A hét napos kúra végén látványosan csökkennek a ráncok, javul a bőr szerkezete, rugalmassága és bár ez nem látszik, de védekező ereje is. Antioxidáns hatása miatt pedig a Collagen Concentrate 7 Days System hosszú távon segíti a bőr egészségét!