Mikor kezd az anti-aging termékek használatát

Az anti-aging termékek használatát és úgy egészében a bőrápolást hajlamosak vagyunk elhanyagolni fiatalon, hiszen ekkor még a bőr öngyógyító képessége a maximumon pörög. Ha mégis szeretnéd kitolni a bőröregedés idejét, mikor építsd be az anti-aging kozmetikumokat a mindennapjaidba?


Sajnos nincs jó hírünk, az American Acadeny of Dermatology Association egyik cikke szerint a bőr állapota már a 20 éveinkben elkezd romlani. Persze nem kell már ekkor a nagyágyúkat és a nehéz krémeket, szérumokat keresni, ebben az életkorban a megelőzésé legyen a főszerep. A bőr természetes védekezőképessége, kollagéntermelése és a regenerációja nem áll egyből a földbe, fokozatosan romlik az idő előrehaladásával. A szakértők szerint ezért a 20-as években a tisztításé és a fényvédelemé legyen tehát a főszerep.

A harmincas éveinkben aztán ideális esetben a megelőzés és a már megjelenő problémák kezelésének együttese veszi át a stafétabotot. Jöhetnek a hidratálók és a kúraszerű kezelések, hogy visszapótold, amit a természet már nem tud létrehozni. Ebben az életkorban már egyre erősebben meglátszik az életmódból adódó bőrkár, legyen szó dohányzásról, éjszakázásról, túlzott napozásról vagy egészségtelen étkezésről.

Az igazi harc a ráncok ellen a 40-es években kezdődhet, amikor a hidratálók mellett jöhetnek a ténylegesen felszívódó kollagénes készítmények, hogy a bőr visszanyerje rugalmasságát és egészséges megjelenését. Persze az életkor csak irányadó, sokkal fontosabb, hogy te mi tapasztalsz a saját bőrödön, hiszen a bőröregedés is rengeteg mindentől függ, kezdve a genetikától az életmódig. A megfelelő termékek kiválasztásához érdemes kozmetikussal vagy bőrgyógyásszal egyeztetni.

Ha a bőröd úgy kívánja, jöhetnek az igazi nagyágyúk, amelyek erősen hidratálnak, láthatóan lassítják az öregedés folyamatát és feltöltik a ráncokat. A QMS Medicosmetics évtizedes tapasztalattal küzd a bőröregedés és a bőregészség visszaállításán, életkortól függetlenül. A termékpalettáján garantáltan megtalálod az életkorodhoz és bőröd állapotához igazodó legjobb termékeket, amelyektől kivirul a bőröd.

Címkék:

qms anti-aging