A legjobb bőrhöz vezető út: avagy a tökéletes bőrápolási rutin keresése 2.

A Classic Collagen Set mellett a másik bőrápolási rendszer, amiről szeretnék beszélni, az az EpiGen Anti-Pollution Duo. Ez a kettős tökéletes azok számára, akik városi környezetben élnek, mert ezek a kozmetikumok a környezeti károk okozta sérülések visszafordítását célozzák. És London, bőven vannak káros hatások!

 


Az első termék, amit abszolút IMÁDTAM, az EpiGen Pollution Rescue Overnight Mask. Ez a finom habmaszk könnyű és levegős, amikor kinyomjuk, és az illata is csodás. Használhatod a Night Collagen után, mint éjszakai hidratáló, heti 2-3 alkalommal. Mivel felvitel után nem kell lemosni, egyszerűen bemasszírozhatod a bőrbe és mehetsz aludni. Amikor én használtam, azt vetem észre, hogy a bőröm reggelre különösen ragyogó lett.

A EpiGen Pollution Rescue Overnight Mask nagyszerű a stresszes, fáradt bőr számára is, mert segít visszafordítani ezek látható jeleit és ellenállóbbá teszi a bőrt a stresszel szemben is (hál' istennek)! Azt hiszem ettől ragyogtam úgy felkelés után. Az EpiGen Anti-Pollution Duo másik tagja az Epigen Daily Detox Serum, ami egy szerethető, selymes állagú szérum. Nagyszerű érzés a bőrön és ugyancsak a környezeti hatások okozta károkat veszi célba, amelyek egyaránt felelősek a sejtkárokért és az idő előtti bőröregedésért. Lényegében erősebbé teszi a bőrt, megerősíti a bőr védekező rendszerét, segít hidratáltan tartani és csökkenti a ráncokat, szarkalábakat. Tökéletes, igaz?

Az utolsó termék, amiről beszélni szeretnék a pigmentáció és egyenetlen bőrszín miatt aggódóknak lesz majd fontos. Ez a SkinTone Light Serum. Ez lényegében a pigmentáció legnagyobb ellensége, üvegbe zárva. Az én bőrömön probléma a pigmentáció, amit már kezelek is egy ideje. A homlokomon melasma (vagy kloasma) látható, amit kémiai hámlasztással kezelek, de van egy kis pigmentáció az orcáimon is. Általánosságban a bőröm állapota jónak mondható, de ezek a területek aggodalomra adnak okot. Épp ezért, a SkinTone Light Serumra volt szükségem.

A szérum segít leszámolni a sötét bőrfoltokkal és ezek jövőbeni kialakulását is akadályozza. A pigmentáció tulajdonképpen a bőr színváltozása, általában napfény károk vagy bőröregedés okozza. A SkinTone Light Serum szója izoflavonoid, kerti zsázsa kivonatot, Hexyl resorcinolt és Oligopeptide-34-et tartalmaz a formula, amelyek különböző fázisban blokkolják a melanin előállítást. Az eredmény a sötét foltok világosodása.

A szérum nappal és éjszaka is használható a hidratáló alatt, hogy kordában tartsa a pigmentációt. A látványos hatásnak azonban idő kell, az eredmények csak a használat megkezdése után pár héttel jelentkeznek majd.

Összességében, igazán lenyűgözött a !QMS Medicosmetics termékpalettája. Imádom, hogy egy orvos keze munkái a termékek és ezért tényleg hatásosak. A felsorolt készítményekben - azt hiszem - megtaláltam a tökéletes bőrápolási rutint!

A cikk Jamie Rockers blogger írása, aki fizetett partneri kapcsolatban áll a !QMS Medicosmeticsel, de a cikk saját véleményét és meglátásait tartalmazza.