Gyulladáscsökkentő hidratáló strandolás utánra

A homok érdessége, a napsugarak ereje és a víz szárító hatása megviseli a bőrt, ami egy strandolással töltött nap után elég kézzelfoghatóvá válik. Adja vissza bőrének rugalmasságát és nedvességtartalmát egy bőrnyugtató hab maszkkal!


A QMS Medicosmetics selymes és gyorsan felszívódó hab maszkja egyaránt ápolja és nyugtatja a kipirult bőrt. Hidratálóként bemasszírozva és maszkként fent hagyva (15 perc) is használható, így mindegy, hogy csak öt perced vagy egy nyugodt fél órád van bőröd ápolására, a selyem proteineket tartalmazó készítmény segít visszahozni bőröd top formáját. 

Magas hialuronsav tartalma azonnal enyhülést hoz a feszülő, leégett bőrnek, gyulladáscsökkentő tulajdonsága pedig hosszú távon fejti ki védő hatását. Az arcra és a testre is bátran használható hab érzékeny bőrűek és visszafogott illata miatt férfiaknak is bátran ajánlott.

Használat előtt rázza fel a flakont, majd vigye fel a Hydro Foam Maskot az alaposan megtisztított bőrre. Masszírozza be vagy hagyja magától beszívódni és csak a felesleget masszírozza be a 15 perces hatóidő lejárta után. Erős leégés és bőrsérülés esetén, kombinálja kollagénes szérummal a gyorsabb gyógyulás érdekében!