Alakformáló tusfürdő és testápoló? Igen, létezik!

Még mindig az edzés és az egészséges táplálkozás a legjobb alakformáló páros, de ez nem jelenti azt, hogy ez az egyetlen duó. A világhíró medikozmetikumot gyártó !QMS alakformáló kettőse nehézségek és lemondások nélkül alakítja a kinézetet és javítja a bőrképet.


Pro Body-Exfoliator feszesítő tusfürdőben található vérbőséget okozó hatóanyagok serkentik a bőrsejtek anyagcseréjét, ami közvetlenül zsírégető és salaktalanító hatású, ezáltal csökkenti a narancsbőrt is. A napi rendszerességgel használható tusfürdő hatására simábbá és feszesebbé válik a comb, a has és a fenék bőre, valamint a kötőszöveteket is erősíti.

A tusfürdő stimuláló hatását kihasználva jöhet a páros másik tagja, az alakformáló és zsírégető Revitalizing Lift-o-Firm Body testápoló. Ez a krém nemcsak a megfelelő hidratálásról gondoskodik, de fokozza a tusfürdő méregtelenítő és a bőrkép javító hatását, és együttesen még simább, kontúrosabb és tömörebb bőrt hoznak létre a test egészén.

Próbálja ki most a hatékony párost, és tavaszi akciónk keretén belül egy ajándék kulaccsal lepjük meg, amiben kedvenc vitaminjait is magával viheti sportoláshoz, túrázáshoz vagy az irodába.