Bőrápolás és feszesítés hideg időben

Egyre jobb az idő, ami a kabátok, sapkák és sálak - gyakran túl korai - elhagyására csábít, aminek a bőrünk látja kárát. A hidegebb idő, az erős szél és a kézfertőtlenítők használata miatt gondos ápolást igényel a bőr, hogy elkerüld a kiszáradást, irritációt és feszülést.


A kinti hideg és benti meleg környezet közötti éles ellentét, a fűtés miatt a lakásokban tapasztalható szárazabb levegő és a télen jellemzően csökkent folyadékbevitel mind együttesen felelős a bőr szárazabbá válásáért. A te bőröd is fakóbb, szárazabb, esetleg rugalmatlanabb lett? Semmi vész! Gondos ápolással és a megfelelő készítményekkel, hamar újra rugalmassá, puhává és hidratálttá teheted a hidegnek kitett bőrfelületeket!

A hidratáltságot folyadékbevitellel (víz, gyümölcslé) és krémek segítségével is növelheted. A környezeti hatásoknak leginkább kéz bőrének például rendkívül jó tesz a QMS Medicosmetics kézkréme, amit eredetileg a brand alapító sebész azért fejlesztett ki, hogy a műtétek közötti gyakori kézmosás ellenére is ápolt, puha és hidratált legyen a bőre. A gyorsan felszívódó krém nem hagy maga után zsíros érzetet, de nedvességgel és hasznos tápanyagokkal, vitaminokkal látja el a bőrt. Még a gyakori kézfertőtlenítő szárító hatását is ellensúlyozhatod vele!

A sálak alól kivillanó nyak és dekoltázs területének bőre is meghálálja az ápolást. A QMS Medicosmetics kifejezetten erre a bőrfelületre fejlesztett kréme nemcsak hidratál, hanem feszesít és rugalmasabbá is teszi a bőrt. A Firm Density Neck & Bust Cream segíti a bőrregenerálódást, megköti a nedvességet és stabilizálja a kötőszövetet, amitől az öregedés látható jelei is mérséklődnek!

Ha pedig nem csak a hidegnek leginkább kitett bőrfelületeket szeretnél kényeztetni, de a test teljes felületén tápláló és feszesítő krémet használnál, akkor a Firming Collagen Body Lotiont érdemes kipróbálnod! Ez az innovatív eljárásnak köszönhetően valóban felszívódó kollagént tartalmazó krém nyugtatja a bőrt, csökkenti az irritációt, feszesít és hidratál.

A QMS segítségével te is élvezheted a puha, hidratált, egészséges és rugalmas bőrt még a változó időjárási körülmények között is!