Kényeztető ápolás törődött kezeknek

Az őszi időszak a bőrápolás változást is el kell hozza, hogy igazodjon a megváltozott időjárási körülményekhez. Igaz ez a nap 24 órájában tevékeny kéz érzékeny bőrére is. Kézmosás, kézfertőtlenítés, mosogatás, szél, hideg és ki tudja még milyen foglalkozásbeli hatás éri őket nap mint nap, amelyek kikezdik a bőrt a kezeken. Ha neked is gyakran száraz, piros, irritált és törődött a kezed, vesd be a nagyágyút!


A kéz ápolása az arc mellett jóval kevesebb figyelmet kap, általában egy gyors kézkrémezésen túl nem is jutunk. Pedig a kezeknek is szüksége van a hidratálás mellett az ápolásra is! Ha úgy érzed, hogy az őszi időjárás a te kezeidnek bőrét is megviseli, gyorsabban szárad, jobban ráncosodik vagy irritációra hajlamosabbá válik, akkor jöhet ez  a 3 lépéses kézregeneráló rutin, amit otthon is elvégezhetsz.

1. Lemosás

Szappan helyett ezúttal használj gyengéd, ápoló lemosótejet, ami eltávolítja majd a szennyeződéseket, de nem szárít és nincs benne irritáló illatanyag sem. 

2. Ápolás

Jöhet egy kényeztető szérum, ami hasznos hatóanyagokat tartalmaz a kéz bőre számára is. Ilyenek például a QMS Medicosemtics kollagénszérumai (nappali és éjszakai), amelyek egy szabadalmaztatott eljárásnak köszönhetően képes a kollagén molekulákat a bőr mélyére juttatni. A kapszulákkal ellentétben helyben beépülő kollagén révén a bőr tömörebbé és feszesebbé válik, a szérumokban található anti-aging hatóanyagok, a vitaminok és a gyulladáscsökkentő alkotóelemek  pedig segítenek helyreállítani a bőr egészséges működését! Használhatsz kellemes tapintású habmaszkokat is, amit akár 10-15 percig a kezeden hagyhatsz, míg pihensz és relaxálsz! Sőt, a videóból pár masszírozó mozdulatot is elleshetsz, amitől igazi spa élménnyé válik a rutinszerű kézápolás is!

"Olyan érzés, mintha egy pajzs védené a kezemet." B. Nóra

3. Hidratálás

Végül pedig jöhet a hidratálás és a korábban felvitt hatóanyagok bezárása a bőrbe, hogy hosszú ideig élvezhesd pozitív hatásukat. A QMS orvoskozmetikai termékei között találsz egy kézkrémet is, ami mindezekre képes, és még sokkal többre! A orvosi tisztaságú hatóanyagokkal dolgozó termékcsalád kézkrémét, maga az alapító, Dr. Schulte fejlesztett, hogy a rendszeres fertőtlenítés és kézmosás mellett is megőrizhesse a kézbőrének egészségét. Mivel a műtétek között gyakran minimális ideje volt a kézápolásra, ezért egy gyorsan felszívódó, hatékony és ápoló kozmetikumot készített, ami nem hagy zsíros érzetet, de azonnal selymes tapintásúvá változik tőle a bőr. Nyugtató hatóanyagai révén csökkenti a gyulladásokat és megszünteti a feszülő, kellemetlen érzést.

Az pedig már igazán csak hab a tortán, hogy anti-aging tulajdonságokkal bír, így rendszeres használat mellett a kéz hosszú távon fiatalos és puha marad. Az öregségi foltok halványodnak és a krém egyfajta védőrétegként védi a kéz érzékeny bőrét a külső behatásoktól, így az időjárás rohamaitól is.

Ha szeretnéd kipróbálni a kézkrém mellett az orvoskozmetikai család más tagjait is, akkor használd ki az őszi ajánlatot, és csapj le az ingyenes feszesítő testápolóra!