Nyári sminkelés könnyedén, fényvédős alapozóval

A nyári sminkelés több szempontból is komoly kihívást jelent, ezek egyike, hogyan ötvözzük a fényvédőt a sminkalappal. A !QMS Medicosmetics színezett alapozója egy huszáros vágással megoldja ezt a helyzetet, ugyanis fényvédőt tartalmaz.


A Sport Active Cream egy igazán sokoldalú készítmény, mely egyesíti magában az alapozók, hidratálók és fényvédők legjobb tulajdonságait. Az enyhén színezett krém intelligens pigmentjei minden bőrszínhez idomulnak és tökéletes fedést nyújtanak. A gyorsan elvihető, kellemes  tapintású és illatú krém szépen terül és homogén arcbőrt ad, mely hidratált is egyben. A hidratáció miatt az apró ráncok kisimulnak, így fiatalít és a megjelenést üdévé változtatja.

A krém 15 faktoros fényvédőt is tartalmaz, így még nyáron is ideális választás, és mivel felveszi a harcot a környezeti károk hatására felszabaduló szabad gyökökkel, védi a bőr egészségét és természetes szépségét.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télre, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Tudjon meg többet a díjnyertes termékcsalád tagjairól.