Exkluzív téli wellness bőrápolás az egész testnek

Különleges ajándékot tervezel szeretteidnek vagy magadat lepnéd meg egy exkluzív, kényeztető kezeléssel? Akkor ezt a csomagot neked találták ki! 3 óra tömény kényeztetés, hogy a megfáradt bőr újjászülessen az arcon, a kezeken és a talpon is.


A spa hangulatú anti-aging kezelések területén megkerülhetetlen QMS Medicosmetics egy egészen különleges, eddig soha nem látott kényeztető csomaggal lépte meg rajongóit. A karácsonyi ajándéknak is tökéletes szett három órás, ami alatt gondos ápolást és masszív hatóanyagbombát kap az arcbőr, a dolgos kezek és a télen csizmába rejtett talpak is.

Ha szeretnéd az ünnepeket üdén, frissen, ragyogó és ápolt bőrrel élvezni, de örökös időhiányban szenvedsz, akkor ez az intenzív kúra rengeteget segíthet, hogy az év végét is kipihenten, feltöltődve várhasd! Miben lesz részed a három óra alatt?

Wellness téli fahéjas arcfiatalító kezelés az első a három lépéses kényeztetésből. A kifejezetten télre hangolt, melegítő hatású kezelés a fahéjolaj élénkítő erejét használja. Ettől nemcsak kellemes illat lengi majd be a kezelőt, de a bőr is új életre kel. A véráramlás fokozó olajtól beindul az anyagcsere, a méregtelenítés, a hatóanyagok jobban beépülnek, és pirospozsgás bőr lesz a végeredmény. 

Kézregeneráló kezelés a fáradt, kiszáradt kezekre következik ezután, hogy a hidegben könnyen kiszáradó, kirepedő bőr is visszanyerje rugalmasságát és ellenálljon a kíméletlen környezeti hatásoknak. A fél órás kezelés során eltávolítják az elhalt hámsejteket, és felöltik értékes olajokkal, tápanyagokkal és kollagénnel a bőrt. Ettől rugalmasabb, ellenállóbb, ránctalanabb lesz és az erős pigmentáció színe is csökken.

Wellness talp pedikűr a pihe-puha talpakért zárja a kezelést, ami így tényleg tetőtől-talpig átvarázsol majd. A svájci eredetű calluspeeling ápolja, gyógyítja és védi az állandó igénybevételnek kitett talpakat, hogy azok puhasága télen is megmaradjon. Ez a 60 perces kezelés teljesen fájdalommentes, de olyan hatékony, hogy rá sem ismer majd talpára. A bőrkeményedések eltűnnek és berepedt bőr is új életre kel, tapintása pedig egységes és sima lesz, így egyetlen harisnyára sem jelent ezentúl veszélyt!

Az exkluzív téli wellness csomag most kedvezményes áron a tiéd lehet! Ne habozz, fektess be egészségedbe és élvezd az ünnepi időszakot csodás bőrben! Gyere el egyedül, barátnőkkel vagy anyukáddal, lányoddal! A tökéletes kikapcsolódás és a feltöltődés garantált. A bőrnek és a léleknek is.