Tündöklő szépség karácsonyra, ajándékkal

Tündökölj, mert megérdemled! Relaxálj, mert máskor úgyis csak rohanásból áll az élet! Engedd meg magadnak a kényeztető pillanatokat, mert karácsonykor és szilveszterkor is rajtad a világ(od) szeme! Ehhez nyújtunk segítséget a világ legjobb spa kozmetikumának választott QMS Medicometics termékcsaláddal!


Idén nyugodtan rábízhatod magad a kiváló minőségű és magas hatóanyag tartalmú kozmetikai családra, amit az érzékeny bőrűek is bátran használhatnak. A felkészült kozmetikus szakértői gárda nemcsak kényeztető kezekkel és mélyreható ismeretekkel vár év végén, de egy ünnepekre felkészítő, 4 hetes csomagot is összeállított. A 4 egymást követő héten 4 arckezelést kapsz, amelyek egymásra épülve ápolják és táplálják a bőröd, hogy kihozzák belőle a legjobb formáját.

A 4 hét 4 eltérő kezelést próbálhatsz ki, melyek picit más hangulatúak és hatóanyag tartalmúak, de a pihentető, relaxáló és erős feszesítő hatás közös. A négy hét alatt feltöltődik a bőr értékes vitaminokkal, amelyeket télen még nehezebb természetes úton bejuttatni a bőrbe, ásványi anyagokkal és a feszesítést rövid és hosszú távon is fenntartó hialuronsavval, kollagénnel.

A látványos hatás már az első héten szemmel is érzékelhető, de az igazi átalakulást a negyedi hét végén tapasztalhatod: a mélyebb ráncok és barázdák enyhülnek, az arc kontúrja feszesebbé válik, tónusa egységesebb lesz. Üde, ragyogó és egészségesebb lesz arcod megjelenése!

Minek köszönheted majd ezt a csodás változást?

1. hét: Fahéjas feszesítő arckezelés: A tél illatát és a nyár jól eső melegségét hozza el ez a kezelés, amely azonnal felpezsdíti a bőr anyagcseréjét. Hatására a bőr pirospozsgásabbá és üdébbé válik, a ráncok halványodnak.

2. hét: Tiszta oxigénes fiatalító arckezelés: A 96%-os tisztaságú oxigén felhasználásával történő kezelés simogató ereje ugyancsak elősegíti a fokozott anyagcserét. Ezzel a hatóanyagok jobb beépülése és a bőr természetes regenerálódása is kap egy egészséges löketet. Hatására a bőr védekező ereje növekszik, a kontúr feszesedik.

3. hét: Helyreállító feszesítő arckezelés: Gyulladáscsökkentő hatóanyagai megnyugtatják a bőrt és fokozzák a bőrgyógyulást. A piros, gyulladt, sérülékenyebb területek látványos javulást mutatnak a kezelés hatására, így az érzékeny bőrűek számára kifejezetten ajánlott.

4. hét: Sejtmegújító Neorepair arckezelés: Ez a kezelés a bőr szerkezetét erősíti, hidratálja, amitől egyértelműen csökkennek a ráncok és látványos a lifting hatása is. Gyorsítja az új sejtek képződését, amitől a bőr tovább őrzi fiatalos megjelenését!

És ez még nem minden!

A kedvezményes karácsonyi áron megrendelhető kezelés csomag mellé egy ajándék Mini Classic Collagen szettet kapsz, amely tökéletesen kiegészíti majd a kezelés közötti arcápolást! Így karácsonyra kisimultan, gyönyörű bőrrel vetheted bele magad a programokba!