Anti-aging arcápolás férfiaknak is

A férfiak bőre jellemzően vastagabb, mint a hölgyeké, de ez nem jelenti azt, hogy nincs szükségük ápolásra. Az ő bőrüket is ugyanúgy éri a napsütés, a szél, ugyanúgy hat rájuk a képernyők kék fénye, a légyszennyezés és még ott a borotválkozás is. A minőségi és magas hatóanyagtartalmú készítményekkel végzett bőrápolásra nekik is szükségük van, hogy hosszú távon ápolt és egészséges lehessen a bőrük!


Sokan nem szeretik a hosszan tartó pepecselést és a különféle, illatos készítmények használatát, de a megfelelő termékek megtalálásával és egy rutin kialakításával, rendkívül hatékony és gyors lehet a tökéletes bőrápolás! A QMS Medicosmetics orvosi tisztaságú és nagy koncentrációjú készítményei lehetővé teszik, hogy gyorsan vihess be nagy mennyiségű hatóanyagot a bőrbe. Az egymásra épülő rendszer lépései pedig egyre közelebb visznek az erős, fiatalos és rugalmas bőrképhez.

A kozmetikumoknak nincs erős illatuk, gyorsan felszívódnak és mindössze napi pár perc alatt hozzájárulhatsz bőröd egészségéhez. Mondj búcsút a borotválkozás utáni irritált, gyorsan kiszáradó vagy problémás bőrnek a QMS segítségével. Sőt, rendszeres használattal a ráncok számát és mélységét is csökkentheted!

A képen látható úriember 12 héten keresztül használta a QMS termékekre épülő bőrápolási rutint, amely hatása már jól látszik a bőrön. A ráncok mélysége csökken, számuk elenyészik és a bőrkép üdébbé, a kontúrok élesebbé válnak.

A bőrápolási rutinhoz használt készítmények felvitele reggel 5, este 15 percet vesz igénybe, így a legelfoglaltabbak számára is könnyen beépíthető a reggeli és esti menetrendbe.

A 12 hét alatt használt termékek első darabja a környezeti károkat enyhítő, kellemes illatú tisztító gél (Epigen Pollution Detox cleansing Gel), amit az elhalt hámsejteket leválasztó sav (Active Exfoliant 7% Sensitive Resurfacing Fluid) vagy a tonik (Hydrating Boost Tonic Mist) következik napszaktól függően. A gyümölcssavas hámlasztót hatóideje miatt (15 perc) érdemes akkor használni, amikor több időt tudsz a bőrápolásra szánni. A bőr előkészítése és tisztítása után jöhet a táplálása. Reggel a nappali (Day Collagen Sensitive Serum), este az éjszakai kollagénnel (Night Collagen Sensitive Serum). Az innovatív eljárással kialakított szérum képes eljutni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol beépülve megerősíti a bőrstruktúrát és erősebbé, rugalmasabbá teszi a bőrképet. A városi környezetben élők számára ajánlott hidratáló (Epigen Pollution Defense Day & Night Gel Creme) védi és nedvességgel látja el a bőrt egész napra.Enyhíti a borotválkozás utáni irritációt és csökkenti az esetleges gyulladásokat, és egyáltalán nem hagy zsíros érzetet maga után.

Ezt követően - igény szerint - jöhet a szemkörnyék ápoló (Advanced Cellular Alpine Day & Night Eye Cream). A rizsszem nagyságú krémet pár mozdulattal, lágyan ütögesd be a bőrbe és már indulhat is a nap!

A készítmények magas hatóanyagtartalma miatt csak minimális mennyiségre van szüksége a bőrnek, hogy szép, egészséges, fiatalos és üde legyen egész nap! Próbáld ki a QMS Medicosmetics termékeit, amelyek férfiak és nők bőrének is ideális ápolói és a ráncok eltüntetői!