Hámlasztó testhab a puha bőrért

Az anti-aging készítmények általában az arc érzékeny területére koncentrálnak, pedig a testnek is szüksége van a rendszeres hámlasztásra és ápolásra. Hozd a legjobb formádat a strandon a QMS Medicosmetics testhabjával!


Az Active Exfoliant 5% Body Foam egy gyengéd hámlasztó készítmény, ami anélkül távolítja el az elhalt (érdes tapintást okozó) hámsejteket, hogy károsítaná a friss bőrt vagy irritálná a felső hámréteget.

Az egységes bőrfelszín az egyenletes barnulást is megkönnyíti, így nyaralás előtti időszakban kifejezetten hasznos segítség. AHA és PHA  (glikolsav, mandulasav, tejsav, laktobionsav, glükonsav) savakat tartalmazó komplexe egyszerre radíroz és táplál.

Hidratáló hatása miatt a bőrszerkezet tömörebb és simább , antioxidáns hatása miatt pedig a bőr erősebbé és egészségesebbé válik, puhább lesz.

Használata kellemes, hatása pedig azonnali. Már az első használat után érezni fogod, ahogy a bőröd tapintása selymesebbé válik, a bőrfelszín egyenletesebb és rugalmasabb lesz.

Az anti-aging hatás tovább fokozható, ha a heti 1-2 peelingezés után kollagénes testápolóval kezeled a bőrt. A Firming Collagen Body Lotion, akárcsak a testhab, minden bőrtípus számára ideális.

Aktív összetevői, természetes olajai és kollagéntartalma miatt erősíti a bőr természetes védőfunkcióját, javítja a bőr szerkezetét és hosszan tartó  feszességet kínál. Sőt, az L-karnitin, koffein és sodium deoxycholate hármas gyorsítja a zsírsavak energia-anyagcseréjét, ezzel hozzájárulva a narancsbőr tüneteinek enyhítéséhez.

Ha nem vagy biztos benne, hogy bőrödnek milyen magas hatóanyagtartalmú készítményre van szüksége a ragyogáshoz, akkor a QMS Medicosmetics szakértői segítenek kiválasztani a bőrödnek megfelelő bőrápolási rutint.

  KÉREM AZ UTAZÓ SZETTET, A FÉNYVÉDŐT ÉS AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAM MASZKOT!