Miért van szüksége kollagénre a bőrödnek?

A kollagén a bőr fontos építőköve, ami fokozza a rugalmasságot, segíti a bőrgyógyulást és természetes ragasztóként összetartja a sejteket, tömör, erős szerkezetet adva a bőrnek. 25 éves kor után azonban a test kollagéntermelése lassul, ezért fontos a külső pótlás! Hogyan?


A kollagént bevihetjük táplálkozással, étrendkiegészítőkkel és közvetlenül a bőrbe is bejuttathatjuk kollagénes készítményekkel. Az egyetlen probléma, hogy a kollagén fehérje egy óriás molekula, ami túl nagy ahhoz, hogy leszívódjon a bőr mélyebb rétegeibe. Ezt küszöbölte ki Dr. Erich Schulte, amikor rájött, hogyan bonthatja úgy részeire a kollagént, hogy azok felszívódhassanak technikai segítség nélkül is, mégis megőrizzék hasznos tulajdonságaikat. Ez a szabadalmaztatott eljárás a QMS Medicosmetics kollagén szériájának alapja, ami belülről építi újra bőrt.

Az orvoskozmetikai család legnépszerűbb termékeit te is kipróbálhatod, hogy a saját bőrödön tapasztald a kollagén áldásos hatását! A QMS Medicosmetics szakértői segítenek kiválasztani a bőrödnek megfelelő bőrápolási rutint.

Az anti-aging termékek közül kiemelkedő hatású a Day Collagen Serum, ami a kollagén mellett számtalan hasznos összetevőt is tartalmaz, hogy minél hamarabb és minél tartósabban élvezhesd a fiatalító, erősítő hatást. A nappali szérumot délután 3-ig használhatod, ekkor vált ugyanis a bőr "éjszakai módba", amikor a regenerálásra helyezi a hangsúlyt. Ekkortól érdemes a Night Collagen Serumot használni, ami a bőr természetes megújító folyamatait támogatja. 

Míg az éjszakai kollagén a bőrnyugtatásra (panthenol, epura Falcata Bark Extract), az antioxidáns hatásra (búzafehérje) és sebgyógyításra, sejterősítésre (Phospholipids lipis) fókuszál a kollagénbejuttatás mellett, addig a nappali kollagén a nedvességpótlásban (aloe barbadensis leaf juice, arginine, sodium hyaluronate) és a ránccsökkentésben, bőrszerkezet erősítésében (atellocollagen, glycoprotein) jeleskedik.

A szérumok rendszeres használatával bőröd erősebb, egészségesebb és fiatalosabb lesz! Próbáld ki te is!

  KÉREM AZ UTAZÓ SZETTET, A FÉNYVÉDŐT ÉS AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAM MASZKOT!