Férfias kezelések: ápold párod bőrét!

  • írta:
  • 2014.11.26

Szeretnéd kedvesedet meglepni szépségápolási termékekkel? Akkor az ő szempontjai szerint válassz!


Szeretnéd kedvesedet meglepni szépségápolási termékekkel? Akkor az ő szempontjai szerint válassz!

A férfiak valamivel szerencsésebbek, ami a bőrt illeti. Nemcsak az arcukon vastagabb a bőr 20 %-kal, hanem az egész testükön, ezért sokkal ellenállóbbak a környezeti hatások ellen, amit tovább fokoz, hogy jóval több zsírt és verejtéket is választanak ki. Mivel a bőr alatti kötőszövet is erősebb, jobban tartja a vizet, ezért a ráncok is később jelennek meg rajtuk, illetve a narancsbőr miatt sem kell aggódniuk. Nem csak az alapadottságok, az életmódjuk is befolyásolja, hogy milyen termékeket használnak rendszeresen. Mivel szinte minden férfi utál vásárolni, ezért a könnyen beszerezhető, nagy kiszerelésű, egyszerűen használható termékeket kedvelik. Ha azt szeretnéd elérni, hogy rendszeresen használja az ajándékodat, és ha kifogy, megvegye magának is a terméket, ne válassz bonyolult, drága, egzotikus meglepetést.

Alapfelszerelés

Az egyetlen napi tevékenység, mely komolyabban igénybe veszi a bőrt, az a borotválkozás. Ha biztosra akarsz menni, akkor e köré tervezd az ajándékod. A borotválkozás előtti arclemosók nemcsak könnyebbé teszik a nyúzást, de segítenek elkerülni a fertőzéseket is. Bár egyetlen férfi sem vallaná be, de a borotválkozás utáni bőrpír idegölő, ezért egy gyógynövényes, nyugtató aftershave-vel biztos belopod magad a szívébe.

A több izzadság, zsír és férfihormonok miatt a testszag állandó probléma, ezért tusfürdőkkel sem nyúlhatsz mellé, de testápolókkal is próbálkozhatsz, melyeket közvetlenül zuhanyzás után használhat.

A szakállas férfiakat szakáll kondicionáló olajjal lepheted meg. A mandulaolajos, rozmaringos, levendulás termékek puhítják a szőrt, fényt adnak neki és igazán kellemes az illatuk.

2 kényes pont, melyekkel sok férfi szeret foglalkozni

1. Az egyik a kezek illetve a körmök ápolása. Ha a te párod is figyelmet fordít az ujjaira, akkor kézkrémet, sőt, körömreszelőt is adhatsz ajándékba.

2. A másik a szemek környéke – ugyanis a férfiak is hiúak és szeretnék eltüntetni nevetőráncaikat – titkon valószínűleg már használja is a te szemránckrémed.

Címkék: