Karácsonyi dekoráció és arcápolás profiktól

Karácsonyfa dísszel érkezik a QMS ünnepi szettje, ami bármilyen fát öltöztet és bármilyen arcot fiatalossá és frissé változtat. A kétféle arckrémmel is választható szett tökéletes ajándék magadnak vagy igényes hölgyismerősödnek.


A díjnyertes anti-aging brand karácsonyi szettjei már előrendelhetőek. Előzd meg a karácsonyi őrületet és szerezd már most azokat a különleges kozmetikumokat, amelyek széppé, fiatalossá és kisimulttá teszik bőrödet. Kezd el még az ünnepek előtt használni a termékeket, hogy bőröd ápolttá váljon és könnyebben megküzdhessen a téli hidegek, szelek és a karácsonyi stressz megannyi káros következményével. Várd kisimult bőrrel és feltöltődve az ünnepi készülődést a karácsonyi szettek valamelyikével. Két szett ajándék karácsonyfa dísszel és magas hatóanyag tartalmú, anti-aging készítménnyel érkezik. 

A Collagen Delight elnevezésű csomag a méltán népszerű, három darabos kollagénszettet és egy minden napszakban használható vitaminos hidratáló krémet (ACE Vitamin Cream) tartalmaz, míg a Collagen Smooth a kollagénszett mellett egy kókuszolajos hidratálót (Antioxidant Day & Night Cream), ami segít, hogy a fáradt, száraz bőr is új életre keljen. 

Mindkét csomaghoz egy elragadó gömb jár majd ajándékba, amelyek elegáns megjelenésükkel és kellemes színükkel méltó kiegészítői lehetnek a csodás karácsonyfáknak.

Készülj és hangolódj az ünnepekre egy kis minőségi én-idővel, amit a termékek kellemes illata, könnyű használata és meggyőző hatása kísér majd.