Adventi naptárral készül a díjnyertes kozmetikai család az ünnepekre

Szép, fiatalos és egészséges bőrt ajándékozhatsz karácsonyra a QMS Medicosmetics adventi naptárával. A 12 napos szett 12 izgalmas terméket tartalmaz, amelyekkel egész decemberben ápolhatod bőrödet, hogy az új év tényleg új én-t is jelentsen!


Az anti-aging területén egyedülálló termékcsalád karácsonyi szettjei már előrendelhetőek. Te sem maradj le a szép és egészséges bőr csodájáról, szerezd be még időben a saját vagy szeretteid számára a QMS adventi naptárát!

A szett elegáns csomagolásban, a cég ikonikus színeivel (kék, fehér) érkezik, mely praktikus kis ablakok alatt 12 különböző terméket tartalmaz. A teljes arcápolási rutint lefedő termékpaletta olyan izgalmas és egyedülálló kozmetikumokat is rejt, mint a bőrbe ténylegesen beszívódó és beépülő kollagén szérumot, az ajkak körüli bőrt ránctalanító ajakápolót vagy a szem érzékeny bőrét óvó és ápoló szérumot, de a hidegben is tevékeny kezek kényeztetésére is rejt a csomag megoldást.

A termékek többségét akár napközben is magaddal viheted, hogy bárhol, bármikor enyhet adhass a bőrödnek a téli viszontagságok ellen. A szett rendszeres, napi használata mellett bőröd kisimul majd, ápolttá, táplálttá válik. A ráncok mértéke és száma csökken, a bőr feszesebb lesz és jobban ellenáll majd a leghidegebb évszakban tapasztalható, hideg, szél és hőmérséklet ingadozás miatt bőrre gyakorolt negatív hatásoknak.

Lepd meg magad és szeretteidet a szép és egészséges bőr csodájával karácsonyra és kezd magabiztosabban, egészségesebben az új évet!

A QMS Adventi naptár tartalma:

Deep Gentle Cleanser Cleansing Lotion - 50 ml
Hydrating Boost Tonic - 50 ml
Active Exfoliant 7% Resurfacing Fluid - 5.5 ml 
Lip Line Corrector Lip Serum - 15 ml 
Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum - 15 ml
Antioxidant Day & Night Cream - 15 ml 
Replenishing Protection Hand Cream - 30 ml 
Night Collagen Sensitive Serum - 5.5 ml 
Day Collagen Sensitive Serum - 5.5 ml 
Advanced Pearl Protein Day & Night Cream - 3 ml 
Epigen Pollution Detox Cleansing Gel - 50 ml 
Power Firm Mask - 30 ml