Sejtmegújító arckezelés ajándékkal

Kényeztető anti-aging kezeléseiről és spa hangulatú arcápoló termékeiről ismert QMS Medicometics az őszi időszakban is tartogat izgalmas ajánlatokat. Ezúttal, aki november 30-áig két NeoRepair Detox kezelést vásárol, a cég egyik slágertermékét, a hidratálásban és bőrnyugtatásban verhetetlen Hydro Foam Maskot kapja ajándékba.


Mint minden évszaknak, úgy az ősznek is megvannak a maga kihívásai, amit bőrápoláskor érdemes figyelembe venni. Még kiemelten fontos a fényvédelem, de már készülni kell a hideg idő és a szelek okozta bőrszárazságra is. A NeoRepair Detox kezelés sejtszinten újítja meg a bőrt, hogy az fiatalosabb, rugalmasabb és egészségesebb legyen. 

A kezelés egyik sarokköve az epigenetikai kutatások inspirálta Epigen Daily Detox Serum, ami a környezeti károk bőrre gyakorolt negatív hatásait csökkenti. Ilyen a szmog, a napsugárzás és az életünktől egyre inkább elválaszthatatlan stressz. Az értékes hatóanyagokat 98%-os tisztaságú oxigénnel juttatják a bőrbe, ami már önmagában is rengeteget tesz a bőr méregtelenítéséért, anyagcseréjének fokozásáért és egészségéért. 

A 90 perces kezelés minden bőrtípus számára ajánlott, de a vízhiányos, idősödő bőr számára hoz majd igazán látványos eredményt. A finom mozdulatokban és kellemes illatokban bővelkedő kezelés nyugtató hatása nemcsak a bőrre, hanem a lélekre is simogatóan hat. A két kezelés eredményeképpen a bőrvédelem megerősödik, az arc feltöltődik életadó nedvességgel és oxigénnel. Tapintásra simábbá, látványra pedig fiatalosabbá és pirospozsgássá válik a bőr.

A két kezelés mellé most egy ajándék Hydro Foam Mask (50 ml) jár, ami az otthoni bőrápolás nagyszerű kiegészítője. Nyugtatja és hidratálja a bőrt, így férfiaknak (borotválkozás után) és hölgyeknek (reggel és este) is nagyon ajánlott.