Legyen szép és nyugodt a bőre allergiaszezonban is

Nyakunkon az allergiaszezon, ami viszkedő orral, könnyező szemekkel, valamint pirosló és irritált bőrrel jár. A bőrápolásra ilyenkor érdemes külön figyelemet fordítani, mert a cél a bőr megnyugtatása és hidratálása, amelyhez tökéletes megoldást kínálnak a medikozmetikumok. 


Sokakhoz hasonlóan én is szenvedek az allergiától. Minden reggel meggyötörve ébredek az átalvatlan éjszakáktól és ez nyomot hagy a bőrömön is. Kísérleteztem, melyik az a termékcsalád, ami megoldást kínál. Mindegy, hogy maszk, szérum vagy hidratálókrém enyhíti a tüneteket, a lényeg, hogy ellensúlyozni tudjam az allergia kellemetlenségét  és valamennyire pótolhassam az alvás alatti regenerációt.

Miután megtaláltam a !QMS Relax-o-Firm Mask éjszakai hidratálókrémet, rögtön az egyik kedvencem lett. Egy növényi összetevője (az iskolavirág, amiről korábban nem hallottam, de muszáj volt utána néznem) befolyásolni tudja a bőr rugalmasságát, feszességét és bőrkisimító, szerkezetjavító hatással bír. Megnyugtatja a feszült arcizmokat, amelyeket folyton használunk, ezáltal feszesednek a mély és berögzült mimikai barázdák is. A bőröm sokkal szebb lett, de ami a legfontosabb, hogy újra szeretek reggel tükörbe nézni.

Csatlakozzon Ön is a !QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a !QMS az Ön sikertörténete is!