Szépülj belülről, vitaminokkal

Az egészséges bőr és a belülről fakadó szépség nem életkor függő. A megfelelő vitaminokkal és hatóanyagokkal hidratált, telt és egészséges bőröd lehet! Ebben segít a Collagen Intravital Plus kapszula!


"Néhány hónapja szedem a kapszulákat. Érzem, hogy a bőröm erősebb lett, és az ízületeim is kevésbé rendetlenkednek." 

A szépségkapszulának is nevezett Collagen Intravital Plus egy olyan vitamin, ásványi anyag és kollagén komplex, amely a bőr egészsége számára esszenciális összetevőket tartalmazza. A bőrnek, mint a legnagyobb szervünknek, hatalmas a hatóanyag éhsége, hogy hatásosan vehesse fel a harcot a környezeti ártalmakkal és a hatásukra elszabaduló szabad gyökökkel.

A Collagen Intravital Plus kapszula megalkotásánál elsődleges cél volt, hogy hatóanyag együttese segítse a bőr szabad gyökök elleni harcát, erősítse és rugalmasabbá tegye azt segítve a kollagén és elasztin képződést, valamint, hogy normalizálja a bőr természetes működését. Ez utóbbi egy igen sokrétű feladat, aminek kedvező hatására a pórusok összehúzódnak, élénkül a bőrkeringés, csökken a pigmentáció és az egész bőrkép egységesebbé válik.

Ha olyan étrendkiegészítőt keresel, amivel megtámogatnád bőröd szépségét és egészségét télen-nyáron, akkor erősítsd bőrödet napi két kapszulával, hogy megjelenésed ragyogó lehessen.

  SZERETNÉM BELÜLRŐL TÁMOGATNI A BŐRÖM ÁLLAPOTÁT, KÉREM A COLLAGEN INTRAVITAL PLUST!