Szépülj belülről, vitaminokkal

Az egészséges bőr és a belülről fakadó szépség nem életkor függő. A megfelelő vitaminokkal és hatóanyagokkal hidratált, telt és egészséges bőröd lehet! Ebben segít a Collagen Intravital Plus kapszula!


"Néhány hónapja szedem a kapszulákat. Érzem, hogy a bőröm erősebb lett, és az ízületeim is kevésbé rendetlenkednek." 

Az évszakok változásakor egy kicsit mindig érdemes jobban odafigyelni a bőrápolásra, mert a változó hőmérséklet, a szmog, a fűtés eltérő módon hat a bőrre. A végeredmény gyakran száraz, irritált bőr, ami könnyen kipirosodik és tapintása is érdes, egyenetlen. Ilyenkor érdemes a bőrt nemcsak kívülről, de belülről is táplálni, erősíteni.

A szépségkapszulának is nevezett Collagen Intravital Plus egy olyan vitamin, ásványi anyag és kollagén komplex, amely a bőr egészsége számára esszenciális összetevőket tartalmazza. A bőrnek, mint a legnagyobb szervünknek, hatalmas a hatóanyag éhsége. Ahhoz, hogy hatásosan vehesse fel a harcot a környezeti ártalmakkal és a hatásukra elszabaduló szabad gyökökkel, vitaminokra is szüksége van.

A B2, B6, C és E-vitamint is tartalmazó készítmény kifejezetten a bőr, a haj és a köröm ápolására lett fejlesztve, hogy védje azt a környezeti károktól, az idő előtti bőröregedés jeleitől és fokozza a szervezet természetes kollagéntermelését!

A Collagen Intravital Plus kapszula megalkotásánál elsődleges cél volt, hogy hatóanyag együttese segítse a bőr szabad gyökök elleni harcát, erősítse és rugalmasabbá tegye. Segítse a kollagén és elasztin képződést, valamint, hogy normalizálja a bőr természetes működését. Ez utóbbi egy igen sokrétű feladat, aminek köszönhetően a pórusok összehúzódnak, élénkül a bőrkeringés, csökken a pigmentáció és az egész bőrkép egységesebbé válik.

Ha olyan étrendkiegészítőt keresel, amivel támogathatod bőröd szépségét és egészségét télen-nyáron, akkor próbáld ki a Collagen Intravital Plust. Erősítsd bőrödet napi két kapszulával, hogy megjelenésed ragyogó lehessen télen is.

Használd ki a Black Friday-t és szerezd be a bőr számára esszenciális összetevőket tartalmazó készítményt 20% kedvezménnyel a két napos akció során!