Extrém jakuzzizás

A masszázsmedence a kikapcsolódás és a világtól való elvonulás jelképe lett, de ez nem akadályozza meg a kalandvágyó lelkeket, hogy ebből a tevékenységből is extrém sportot csináljanak.


A masszázsmedence a kikapcsolódás és a világtól való elvonulás jelképe lett, de ez nem akadályozza meg a kalandvágyó lelkeket, hogy ebből a tevékenységből is extrém sportot csináljanak.

Aki a meleg víz ölelését országhatáron kívül, változatos környezetben, nem egyszer kalandos helyszíneken szeretné élvezni, az a Jacuzzi Társaság tagjai között megtalálja társait. A jakuzzis relaxáció hívei között létezik egy kis csoport (www.jaccuzzi.ch), akik a legvégsőkig is elmennek, ha kedvenc időtöltésük kiélvezéséről van szó.

A legkülönfélébb helyszínekre nem egy boltban kapható masszázsmedencét visznek magukkal a bevállalós jakuzzi rajongók, hanem az adott területre érve építik fel saját változatukat. Ezzel a végletekig kihasználják a helyszín adottságait, és így a tájba maximálisan illeszkedő medencében élvezhetik a meleg víz áldásos hatásait.

Ők azok az őrültek, akik egy hídról lelógatott faépítményen pihentették fáradt tagjaikat a mélységre fittyet hányva, de ők azok is, akik egy barlangban felhúzott ideiglenes medencével létrehozták saját bejáratú spa-jukat, amit csak búvárfelszereléssel lehetett megközelíteni. A csoport tagjainak semmi sem „szent”. A természeti területeken kívül a városi közeget is teljesen magukénak érzik, így állítottak már fel medencét autóparkolóban is.

A tagok maguk cipelik a felszerelést (20 kg) az eldugott, magas vagy víztől elzárt helyszínre. A megerőltető túra végén, a kiválasztott ponthoz érve aztán felállítják a medencét, hogy az izmok is megpihenhessenek. A merész túrázóktól – ha mást nem is – azt érdemes megtanulni, hogy egy masszázsmedence mindig, mindenhol jó ötlet.

Ha nyugodtabb körülmények között, otthonod kényelmében élveznéd a masszázsmedencék nyújtotta élvezeteket, látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe az alábbi elérhetőségeken: SpaTrend Képviseletek.

Címkék: