Romantikus nyáresti pillanatok

  • írta:
  • 2015.06.25

Akár férfi, akár nő, egyedülálló vagy házas, fiatal vagy idős vagy, mindenkinek szüksége van néhány romantikus pillanatra, amit a kedvese társaságában tölthet el. Az érintés és a szorosabb kapcsolat megteremtésének pedig egyik legjobb módszere a masszázsmedencében töltött idő.


Akár férfi, akár nő, egyedülálló vagy házas, fiatal vagy idős vagy, mindenkinek szüksége van néhány romantikus pillanatra, amit a kedvese társaságában tölthet el. Az érintés és a szorosabb kapcsolat megteremtésének pedig egyik legjobb módszere a masszázsmedencében töltött idő.

Már a tervezés és ez előkészületek is remek feladatnak bizonyulhatnak, ami csupán kreativitást és egy kis időráfordítást igényel. Lehet ez egy jeles alkalom, vagy szuper váratlan meglepetés, minden esetben tökéletes ajándék lesz a másik számára. Mutatunk néhány módszert, amivel emlékezetessé teheted a jakuzzis romantikázásotokat.

A meghívó – Még ha 20 éve vagytok házasok, akkor is készíts egy különleges meghívót, amiben a dátumon kívül szerepelhet néhány részletinformáció is. (Ez azért is jó, mert így tuti nem felejti el, hogy mikor kell időben hazaérkeznie) A meghívóban külön hívd fel a figyelmét az egyes érzékek számára fenntartott élményekre. Úgy, mint az aromaterápia a szaglása számára, az érintést a masszázs adja meg, a hallást a kedvenc zeneszámok foglalják le, míg a tekintetét a csillagos ég tartja fogva. Az ízlelést zamatos falatok és frissítő italok nyűgözik le.

Fogásról fogásra – Nem maradhatnak el a kényeztető falatok sem, amelyet a medencében ülve is könnyedén elfogyaszthattok. Ezért olyan ételekkel készülj, amelyeket egy falásra be lehet kapni, és könnyedén meg lehet enni. A nyársra húzott gyümölcsök praktikus megoldást jelenthetnek, hiszen a nyárs együtt tartja a falatokat, és a gyümölcs szeletek nem potyognak össze-vissza. Lehet ez ananász, eper, kivi, szőlő, áfonya, csillaggyümölcs, alma, görögdinnye, sárgadinnye, mangó, papaya, narancs gerezdek. Ugye milyen ínycsiklandó?

Kortyról kortyra – Italok tekintetében széles a kínálat, akár alkoholos, akár mentes változatban gondolkozhatsz. (A mérték a lényeg, hiszen a túlzott alkoholfogyasztás a medencében egyáltalán nem tanácsos) Ha egy tuti hűsítő italra vágysz, készíts házi sangriát az alábbiak szerint: 1 üveg vörösborba 2 csésze szőlőlét önts, majd adj hozzá gyümölcsöket: szedret, epret, áfonyát, szeletelt almát, szeletelve citromot és narancsot. Hűtsd le hűtőszekrényben egy éjszakán át, majd tálalás előtt egy doboz hideg gyömbért önts hozzá. Ha mentes változatot szeretnél készíteni, akkor a bor helyett gránátalma vagy áfonyalevet használj.

Záró tippek – Nagyon fontos a medence hőmérsékletének pontos beállítása, hiszen a túl meleg vízben hamar elálmosodhattok. Készülj hangulatvilágítással, amelyeket a medence köré tudsz elhelyezni. (Nagyobb befőttesüvegekbe rakj egy-egy nagyobb gyertyát, a sötétben nagyon jól fognak mutatni.) Mindenképpen legyen megfelelő mennyiségű és nagyságú törölköző a közelben, így biztosan nem lesz fagyos a hangulat.

Ha hasonló hangulat megteremtésére vágysz, de még nem rendelkezel masszázsmedencével, akkor látogass el a SpaTrend oldalára, ahol többféle modell közül is válogathatsz.

Címkék: