Jakuzzi szex: mítoszok és tények

  • írta:
  • 2015.06.25

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, kínos erről beszélni, kár úgy tennünk, mintha nem fordulna elő. A tudatlanság viszont az egyik legnagyobb átok, ezért beszéljünk át néhány dolgot közösen.


Annak ellenére, hogy úgy tűnik, kínos erről beszélni, kár úgy tennünk, mintha nem fordulna elő. A tudatlanság viszont az egyik legnagyobb átok, ezért beszéljünk át néhány dolgot közösen.

A masszázsmedencében a pihenés önmagában is egy elképesztően jó dolog: az ember teljesen ellazul, és ebben a kellemesen lebegő érzésben a boldogsághormonok dolgozni kezdenek. Főképp, ha még a szerelmünk is velünk van. De még mielőtt nekivágnánk, érdemes tisztába kerülni néhány fontos ténnyel.

Kell-e védekezni a masszázsmedencében? A rövid válasz: IGEN !!!

Ha biztonságos szexről beszélünk, teljesen mindegy, hogy az a szárazföldön vagy a víz alatt történik. Minden esetben az óvszer használata elengedhetetlen a nem kívánt terhesség és a szexuális úton terjedő betegségek megelőzéséhez. Még ha a hölgypartner fogamzásgátlót is szed, az nem védi meg a nemi úton terjedő betegségektől.

Károsodhat-e az óvszer a vízben?

A vízben felhasznált vegyszerek, mint a klór, az ózon nem károsítják az óvszer anyagát.  A vízben a síkosító anyag viszont leoldódik, így ennek hiánya kellemetlen érzést okozhat a partnernek. A rajta lévő anyagok azonban pont a medence vizét változtathatják meg, így erre érdemes figyelni. Az sem mellékes, hogy ha az óvszer alá víz kerül, akkor könnyebben lepereghet.

A forró víz megvéd a nem kívánt terhességtől? A rövid válasz: NEM !!!

Ugyanis a víz nem elég forró ahhoz, hogy megölje a herén belül a spermákat, így a spermiumok továbbra is életképesek lesznek. Azonban, ha a sperma szabadul ki a pezsgőfürdőbe, a meleg víz és a vegyi anyagok másodperceken belül elpusztítják. Ezen kívül minden más pont ugyanúgy történik, mint a szárazföldön.

A szexuális úton terjedő betegségeket el lehet kapni? A rövid válasz: IGEN !!!

Pont ugyanúgy terjednek, mint minden más szexuális aktus esetében. Vagyis a védekezés elengedhetetlen ennek kivédésére.

Megváltozhat a víz kémiája? A rövid válasz: IGEN !!!

Ha a masszázsmedencében szerelmeskedtek, a víz kémiája pont ugyanúgy viselkedik, mintha csak fürödnétek benne. A test minden folyadéka (izzadás, verejték, testnedvek) hatással lesz a víz egyensúlyára. És a sperma ebben az esetben pont olyan, mint bármely más testfolyadék. Fontos, hogy ne kerüljön a medence vízbe. Ám, ha mégis megesik a baleset, akkor érdemes a vizet lecserélni.

Ha mindképpen szeretnétek kipróbálni, akkor érdemes megfogadni néhány tanácsot: Ellenőrizd, hogy a víz megfelelően tiszta legyen. Miután végeztél, épp így ellenőrizd le, hogy a víz pH értéke változott-e. Ha igen, akkor megfelelő adalékanyaggal változtathatsz rajta. Végül: A medence nem a partnered. Tartsd távol magad a fúvókáktól!

A víz megfelelő tisztasásának eléréséhez használj víztisztító szereket.

Címkék: