Lelket és bőrt is fiatalító arckezelések

A kor előrehaladtával bőrünk állapota óhatatlanul megváltozik. Ha zavar a ráncok megjelenése, a váratlanul megjelenő pigmentáció, a lazuló bőrszerkezet vagy a kontúrok elmosódása, akkor jött el az anti-aging kezelések ideje. Ilyenkor nagy dózisban visszapótolják a fiatalos megjelenéshez hiányzó esszenciális anyagokat, és serkentik a bőr saját mechanizmusait is. Fájdalommentesen!


Gyakran halljuk, hogy a szépségéért szenvedni kell. Sokszor bizony a fiatalos megjelenésért is! Léteznek invazív és kellemetlen vagy egyenesen fájdalmas beavatkozások, amelyek gyors eredményt ígérnek, de kockázatot is rejtenek. Ha olyan módszert keresel, ami fájdalommentes és a bőr természetes működésével szinergiában fejti ki rövid és hosszú távú hatásait, akkor a QMS Medicosmetics kezeléseit érdemes kipróbálnod!

Ez a német eredetű orvoskozmetikai brand a bőr saját folyamatainak serkentésével, bőrazonos és orvosi tisztaságú anyagok használatával és innovatív, fájdalommentes módszerekkel éri el, hogy a bőr 10 évet fiatalodjon. Belülről! A QMS Medicosmetics anti-aging arc-és testkezelései nem használnak invazív eljárásokat, itt nincs fájdalom vagy kellemetlenség. Épp ellenkezőleg! A kezelések kellemes, spa hangulatú feltöltődések a bőr és a lélek számára is!

A relaxáló környezetben, lágy zenével kísért, fűtött ágyon történő kezelések között találsz rövidebbet (45 perc) és hosszabbat (90 perc), de mindkettőre igaz, hogy a kozmetikus lágy mozdulatai, a készítmények finom illata és fiatalító arcmasszázs ellazít, pihentet és hatása azonnal megmutatkozik a bőrön!

Nézz körül a kezelések között és keresd meg azt, amire bőrödnek szüksége van! Fiatalítás? Méregtelenítés? Netán a száj körüli makacs ráncoktól szabadulnál? Vagy a hiperpigmentáció nyomán kialakult öregségi foltokat tüntetnéd el? A QMS Medicosmetics kezelései között biztosan találsz olyan ajánlatot, amitől bőröd legjobb formáját hozza majd. És mindezt fádalommentesen és kellemes környezetben!

Tudj meg többet a QMS módszerről és a márkaalapító orvos munkájáról!