Elsöprő sikert aratott a World Luxury Awards gálán a hazai hotel

A görög fővárosban megrendezett 17. World Luxury Awards gála elsöprő sikert hozott a hazai Spirit Hotel Thermal Spa részére! A luxusszálloda-iparban legnagyobb elismerésnek számító díjakból nem egyet, hanem hetet vihetett haza!


Október 28-án tartották a 17. éves World Luxury Awards gálát Athénban, ahol több, mint 100 kategóriában versenyzett egymással a luxus szállodák, éttermek és spa-k krémje. A díjakat részben a szakmai részt vevők véleményének, részben pedig az elégedett vendégek szavazatainak köszönhetik a nyertesek!

A 2008-ban nyitott sárvári Spirit Hotel Thermal Spa pedig évek óta az egyik legkedveltebb hazai wellness hotel, ahol gyönyörű környezetben, luxus szobákban, kényeztető élményben lehet részük a vendégeknek. Idén, a több éves elhivatott munkájukat a világ is elismerte. Elnyerték a GLOBAL SPA OF THE YEAR és a LUXURY COUNTRY HOTEL OF THE YEAR díjakat, amiket még további 5 nemzetközi elismerés kísért!

A különleges környezetben helyet kapó hotel modern megjelenésével, esztétikus kialakításával és lenyűgöző spa részlegével nyerte el magának a zsűri és a vendégek elismerését.

A hatalmas spa területén 22 medence, 9 szauna, törökfürdő és számtalan wellness és szépség kezelés érhető el. Közöttük a QMS Medicosmetics (ugyancsak díjnyertes) anti-aging termékcsaláddal végzett arckezelések, amelyek relaxálnak, de mellette szó szerint visszaadja a bőr fiatalságát. A hosszú (45-90 perces) fájdalommentes kezelések ellazítanak, felöltenek, és újra ragyogóvá, élettelivé változtatják a bőrt.

A nagy dózisú, orvosi tisztaságú, értékes hatóanyagok betáplálása rendkívül kellemes élmény és a hatás azonnali. A tartós eredményekért azonban érdemes kozmetikusnál vagy otthon is folytatni a korral egyre csökkenő anyagok (kollagén, hialuronsav) bevitelét!

Ha kényeztető, pihentető élményre vágysz, ami teljesen kikapcsol és feltölt energiával, akkor látogass el a Spirit Hotel Thermal Spa-ba és próbáld ki a QMS Medicosmetics kezeléseit!