Masszázsmedence – Kényeztető élmény és egészségmegőrzés minden napra

Ha fel kellene sorolnunk azt a néhány dolgot, amelyek a legfontosabb az életünkben, akkor az egészségünk, a családunk és a társas, baráti kapcsolataink biztosan az első ötben szerepelnek. Igaz, hogy egy masszázsmedence nem oldja meg az összes problémánkat, de jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy testileg-lelkileg fittek és kiegyensúlyozottak maradjunk, és minőségi időt tölthessünk családtagjainkkal és közeli barátainkkal.


A masszázsmedence, vagy más néven jakuzzi, sokkal többet nyújt annál, mint amit általában egy luxus termékről feltételezünk. A rendszeres használatától egészségesebbek, pihentebbek leszünk, és ha társasági élményre vágyunk, akkor egy közös fürdőzés során ezt is megkapjuk.

Legjobb, ha rendszert viszünk a jakuzzi használatába. Jelöljük ki azokat a napokat, napszakokat, amikor – történjen bármi – mindenképpen beülünk a masszázsmedencébe. Legyünk következetesek! Itt sincs másképp, mint a testmozgásnál, azaz a rendszeresség hozza meg a várt eredményt. Hetente több alkalommal, akár kijelölt napokon fél-egy órát használva a jakuzzit, gyorsan tapasztaljuk a jótékony hatásokat. Az izmaink lazábbak lesznek, az ízületeink mozgástartománya javul, immunrendszerünk ellenállóbbá válik, kevésbé érezzük magunkat fáradtnak, feszültnek, a stresszes időszakokat is jobban viseljük. Egyre gyakrabban érezzük majd, hogy a jakuzziban töltött idő felér egy terápiás kezeléssel, és még csak kimozdulnunk sem kellett otthonról.

Váltogassuk a napszakokat! Például az egyik “jakuzzi nap” a reggeli órákra essen, amikor fel tudunk frissülni és optimistán, fitten vágunk a napi teendőkbe, míg máskor legyen inkább késő délután, vagy este, amikor jobban esik ellazulni. Ekkor már ne is tervezzünk más programot, viszont alkalmazzuk a medence fényterápiáját.

Mindezt tehetjük egyedül, ha arra van szükségünk, vagy a párunkkal megosztva a kényeztetést. Időről-időre szervezhetünk családi eseményt is a masszázsmedencébe. Ha úgy érezzük, hogy túl sok időt töltünk külön, mindenki dolgozik, tanul és ritkán látjuk egymást, ideje lenne egy jót beszélgetni, invitáljuk meg a gyerekeket is egy “medencézésre”. Keressük meg a család kedvenc zenéjét és használjuk a masszázsmedence audió rendszerét. Biztosak lehetünk benne, hogy a gyerekek itt nem a telefont nyomkodják majd.

A baráti kapcsolatok is akkor maradnak tartósak, ha ápoljuk azokat, erre pedig tökéletes alkalmat kínál a jakuzzi. Egy hétvégi barátnős, szépítő, lazító program, vagy az aktuális meccs megnézése a barátokkal a masszázsmedencéből nem csak emlékezetes lesz, hanem a számunkra fontos embereknek is felkínáljuk ugyanazt kényelmet és kényeztetést, melyben nekünk akár naponta részünk lehet.

 

Címkék: