Megújul az anti-aging termékcsalád csomagolása

A QMS Medicosmetics a vásárlói igények figyelembe vételével idén megújítja csomagolását. Az áprilisban rajtoló új termékeket az év folyamán még több újdonság és kívül, belül is megújuló kozmetikum követi majd!


A QMS Medicosmetics egy német sebészprofesszor által fejlesztett anti-aging termékcsalád, ami innovatív eljárásokkal, orvosi tisztaságú és magas koncentrációjú hatóanyagokkal dolgozik a szép, erős és egészséges bőrért.

A közkedvelt termékek kék és fehér (brandre jellemző) színei maradnak, de a csomagolás több ponton is megújul. A változás elsődleges okai a vásárlók tájékoztatásának alaposabbá tétele és a fenntartható csomagolás kialakítása voltak. A kozmetikumokon olvasható adatok átláthatóbbak, beszédesebbek lettek és a további információk könnyebb eléréséhez egy QR kód is helyett kapott rajtuk.

A fenntarthatóság miatt a csomagolás kevesebb műanyagot tartalmaz és azt is újrahasznosított alapanyagokból. Sok terméknél a műanyagot üvegre, míg a dobozok esetén papírra cserélik. Ezzel a cég hatalmas lépést tesz a karbon lábnyomának csökkentése felé, ami összhangban áll azzal a törekvéssel, hogy a termékek kívül-belül a fenntarthatóság jegyében készüljenek.

Az áprilistól elérhető új csomagolású termékekhez az év során folyamatosan csatlakozik majd a többi megújuló kozmetikum. Ezek vagy csak külső vagy külső és belső átalakításon is keresztül mennek, hogy még jobban igazodjanak a vásárlók és bőrük igényeihez.

Jelenleg a Collagen Day Serum és a Gentle Cleansing Milk kapható új köntösben, de hamarosan a többi termék is elérhetővé válik a hazai piacon is. A tonik esetében a csomagoláson az adagolás módja is megváltozik. A legtöbb termékhez hasonlóan ez is pumpás kialakítást kap, a korábbi szórófejes megoldás helyett.

Szerezd be kedvenceidet már új ruhájukban és kövesd a folyamatosan megújuló termékek kínálatát ezen a linken!