Mondj búcsút a mimikai ráncoknak

A szépítő alvás nem csak egy üres kifejezés többé, hanem egy lehetőség, hogy apró, mimikai ráncaidat megzabolázd az éjszaka folyamán. Az orvoskozmetikai Power Firm Mask gondoskodik róla!


"Bársonyos lett tőle a bőröm, és sokkal kisimultabb reggelre. Mintha wellness hétvégéről jöttem volna." Z. Erika

Az éjszakai Power Firm Mask az anti-aging királyától, a QMS Medicosmetics-től érkezik, hogy erős nyugtató és hidratáló komponensei révén csökkentse a mimikai ráncok mélységét és számát az alvási idő alatt. Az édesmandulaolaj és napraforgóolaj táplálja és nyugtatja az irritált, száraz bőrt, hialuronsav megtölti nedvességgel, az iskolavirág kivonat pedig egyfajta természetes botoxként lazítja az izmokat és kisimítja a ráncokat.

A kellemes illatú készítmény a természetes éjszakai regenerációt támogatja és erősíti, hogy megszűnjön a feszültség a bőrben. Ezáltal az apró ráncok és szarkalábak kisimulnak reggelre.

Felszíni és mélyrétegi hidratálás fokozza a bőrfiatalító hatást és így a bőrszárazság miatt mélyülő vonalkák látványosan csökkennek az arcon és nyakon is. A hatás hosszú ideig veled marad, hiszen 24 órás hidratáltságot kínál a termék.

A Power Firm krém-maszkjának erejével frissen és fiatalosan ébredhetsz, ezért hosszú éjszakák vagy jeles alkalmak előtt kifejezetten ajánlott a bőrödnek ez az extra kényeztetés. Hannah Waddingham például az Emmy-díj kiosztó gálája előtti este is bevetette kedvenc QMS termékeit, köztük a Power Firm Mask-ot, hogy a legjobb formáját hozza a Legjobb mellékszereplő díj (Ted Lasso) jelöltjeként. 

Bár Emmy-díjat nem ígérhetünk, ha te is a Power Firm Mask-ra szavazol, de kipihent, relaxált és selymesen ragyogó bőrt igen!

  KOSÁRBA TESZEM A
  POWER FIRM MASKOT