Ne leégéssel kezdje a tavaszt! Elő a napvédőkkel!

Még mindig nem dőlhetünk hátha a jó idő biztos tudatában, de már készülhetünk a tavaszi napvédelemre. Már most érdemes olyan készítményeket beszerezni, amelyek védenek a káros napsugárzás ellen, hogy ne egy durva leégéssel kezdje a nyarat.


A hosszú tél után beköszöntő tavaszi napsütés kényeztető melege gyakran csábít napfürdőzésre. Csakhogy a kellemesnek tűnő sugarak majdnem ugyanolyan károsak, mint a nyár erősen tűző napáradata, ezért már most érdemes felkészülni a leégés elleni harcra.

A nagyágyúk bevetése helyett egyelőre elég, ha olyan hidratálókat vagy alapozókat használ, amelyek fényvédőt is tartalmaznak, így lekerül a válláról a napvédelem terhe. A !QMS Medicosmetics legnépszerűbb hidratálója, a Sport Active Cream nem véletlenül kapta ezt a titulust, minden megtalálható benne, amiért tökéletes a napsütötte tavaszi napokra.

A természetes napvédőt tartalmazó hidratáló tökéletesen fed, így enyhén színezett alapozóként kényelmes megoldást nyújt a mindennapokra. A könnyed, kellemes illatú krém kiváló sminkalap is egyben és további nagy előnye, hogy az izzasztó helyzetek sem károsítják a fedőréteg egységét.

Válassza ezt a kompakt megoldást nyújtó anti-aging hidratálót a tavaszi napokra, és egyetlen krémmel megfelelhet a természet összes kihívására.