Okosan a napozáskor is

Az erős napsugarak és a káros UV hatások miatt egyre többen ismerik fel a fényvédők használatának szükségességét. De mit használjunk akkor, ha szeretnénk a napfény pozitív hatásait élvezni kockázat nélkül?


A legfontosabb, amit egy fényvédőnek tudnia kell az a széles spektrumú védelem. Ez jelenti azt, hogy az UVA és az UVB sugarak ellen is kellően felvértezve léphetünk ki az ajtón.

Felnőttek esetében se legyen gyengébb a készítmény, mint 15 faktor, de nyáron 50-ig is bátran felmehetünk. A faktor mellett arra is ügyeljünk, hogy a készítmény inkább taszítsa és ne elnyelje a sugarakat, és legyen benne valamiféle hidratáló, hogy ellensúlyozza a Nap szárító hatását.  

A QMS Medicosmetics 50 faktoros fényvédője kiegyensúlyozott védelmet ígér az UVA és az UVB sugarak ellen és óvja a bőrt a leégés káros következményeitől és az idő előtti bőröregedéstől. Különleges hatóanyagai segítenek a sérült DNS kijavításában, hogy a bőr mély sérülései később se okozhassanak problémát. Ráadásul ez az első olyan napvédő, amely igazán hosszú távú barnító hatással is rendelkezik.

A Cellular Sun Shield hegyen, vízen és városban is maradéktalan védelmet nyújt az arc és dekoltázs érzékeny bőrének. Pumpás kiszerelése miatt könnyű az adagolása, de a még egyenletesebb felvitel érdekében érdemes egy kicsit eloszlatni az ujjakon, mielőtt felvisszük az arcra.