Lélekmasszázs a masszázsmedencében

Egy igazán pihentető nyaralás során nem csak testünk frissül fel, de jobb esetben lelkünk is kisimul egy kicsit. Otthoni nyaralásunk elképzelt tökéletes napján eddig főleg a testünket kényeztettük, jöjjön hát egy kis lélekmasszázs a masszázsmedencénkben.


Rengeteg kutatás kimutatta már, hogy a barátságaink pozitív hatással vannak mind fizikai mind pedig lelki állapotunkra: csökkenti a szívroham, a depresszió és a demencia kialakulásának valószínűségét, sőt még az immunrendszerünkre is pozitívan hat. Azonban sajnos igaz az is, hogy a mai rohanó világunkban gyakran még családunkra sem jut elég idő és odafigyelés, nem is beszélve barátainkról. Staycation napunk következő programja szóljon hát a barátságról!

Hívjuk meg egy délutáni jakuzzizásra azokat az ismerőseinket, akikhez a legszorosabb barátság fűz – de tényleg csak azokat, mindegy, hogy ketten lesznek vagy nyolcan. Ez alkalommal nem kell gyorsan elhadarnunk a család-gyerek-meló helyzetjelentésünket. Mivel egy kicsit több időnk lesz beszélgetni kérdezzük meg őszintén barátainkat, hogy hogy vannak, de most ne elégedjünk meg a sablonos „kösz, jól” válasszal és mi magunk is igyekezzünk kicsit jobban megnyílni. Meséljük el örömeinket, problémáinkat, esetleges kudarcainkat – a lényeg, hogy őszinte, mély beszélgetést kezdeményezzünk és meglátják, mindenki partner lesz ebben. Ezekhez a beszélgetésekhez különösen jó helyszín lehet masszázsmedencénk, hiszen a meleg víz, a kellemes közeg nyugtató hatása mindenképpen segít a biztonságos, támogató légkör kialakításában.

Ha ön is kedvet kapott egy kis beszélgetéshez a jakuzziban, akkor kattintson ide és tekintse meg masszázsmedencéinket, melyek közül a legnagyobb akár nyolc fő befogadására is alkalmas, így valóban mindenkit meghívhat magához a medencés bulira.