Oxigénes arcfiatalítás nyárra

A nagy melegben könnyen kiszárad a bőr és sérülékenyebbé, védtelenebbé válik. Ráadásul a hőségben nem is esik jól a tartalmas, nehéz krémeket felvinni, de akkor hogyan óvd bőröd szépségét és egészségét?


Használj könnyű krémeket, gyorsan felszívódó szérumokat és kényeztesd magad bőrápoló kezeléssel, amely egyaránt pihentet téged és a bőrödet. A QMS legújabb nyári kezelése 40 percnyi csoda, rengeteg hatóanyaggal, hűsítő és bőrt élénkítő oxigénnel és finoman masszírozó, lágy mozdulatokkal.

A Kollagénes Boost Oxigénnel ideális választás a nyári melegben, mert noha nagyon sok hatóanyagot juttatnak a bőrbe, az mégsem nehezedik el. A hűsítő oxigén és a frissítő tonik együttes hatása remekül ellensúlyozza az ápoló krémek töménységét.

A klimatizált környezetben végzett kezelés után a bőröd felfrissül és ahogy magába szívja az ápoló, védő és anti-aging hatású hatóanyagokat, úgy válik egyre feszesebbé, puhábbá és élettel telibbé. A Kollagénes Boost Oxigénnel kezelés serkenti az új sejtek képződését és bőrfiatalító hatású, ezért valójában évszaktól függetlenül ajánlott. 

Vitalizáld bőrödet oxigénnel, feszesítsd kollagénnel és tüntesd el a ráncokat hialuronsavval. Mindezt 40 perc alatt!