Pihend ki az ünnepi rohanást a saját jakuzzidban

Az év vége az egyik legzsúfoltabb időszak, amikor egyszerre kell helyt állni a munkahelyen, a szűkebb és tágabb családban, díszíteni, takarítani, sütni, főzni, készülődni és mindeközben még át is kellene élni az ünnepi hangulatot. Csak ne felejts el közben pihenni és feltöltődni is! Egy saját jakuzzi segít ebben!


A korai sötétedés egyik legkedvesebb hozadéka, hogy ilyenkor érvényesülnek igazán a fényárba borult üzletek, utcák és házak. Mindenhol karácsonyi zene szól, a boltokat ellepik az ünnepi ajánlatok, a díszek és készülnek a finom fogások! Csakhogy nagyon nehéz megélni a pillanatot, amikor ezer felé kell szakadni és már az is luxusnak tűnik, hogy megigyál egy fahéjas kávét vagy elkortyolj egy kis forralt bort.

Az év végi stressz túl sok ember ünnepét keseríti meg, és nehéz kiszállni a hajtásból. Egy saját masszázsmedence segíthet a leeresztésben és megnyugvásban. Emellett fizikailag is csökkenti a stressz testre gyakorolt hatásait! A családdal együtt fürdőzve pedig minőségi időt is tölthetsz szeretteiddel!

Luxusnak tűnik 20 percre beülni a forró vízbe, amikor annyi a tennivaló? Akkor biztos lehetsz benne, hogy szükséged van erre a kis kikapcsolódra.

A meleg víz kellemesen nyugtat és segít kiszállni a hajtásból. A stressztől merevvé váló izmokat ellazítja, így könnyebbnek és oldottabbnak érzed majd magad. A stressz csökkenésével múlik a fejfájás, a gyomorpanaszok és búcsút mondhatsz az ebből fakadó alvásproblémáknak is. A masszázsmedence használat után jobban és mélyebben alszol majd, és kipihenten ébreszd másnap.

Ezek már önmagában is hatalmas minőségi javulást hoznak majd az ünnepi időszakba, de még ez is fokozható!

Oszd meg a jakuzzizás feltöltő élményét szeretteiddel és hangolódjatok együtt az év végére. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt fontos, hogy tényleg megéljék és ne csak átéljék a karácsonyt, a szilvesztert és az új év eljövetelét!

Ha szeretnél kiegyensúlyozottan, kipihenten készülődni a karácsonyra, de még nincs saját jakuzzid, akkor csapj le a SpaTrend ünnepi ajánlatára! A gyerekbarát, csendes és energiatakarékos Softub Portico most 20% kedvezménnyel lehet a tiéd!

Látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe és próbáld ki egy profi masszázsmedence tudását a saját bőrödön!