Fiatalos bőr ajándékba a QMS karácsonyi szettekkel

Ha még mindig a tökéletes ajándékot keresed, akkor vess egy pillantást a díjnyertes anti-aging márka karácsonyi csomagjaira. Többféle szettből választhatsz, amelyek elegáns, kozmetikai táskában, díszcsomagolással érkezik, hogy egyből a fa alá tehesd! Férfiak és nők számára egyaránt segít, hogy fiatalos és egészséges bőrrel indítsák az új évet!


A német orvoskozmetikai márka fájdalom és kellemetlenség nélkül javítja a bőr minőségét és csökkenti a ráncokat. A magas és orvosi tisztaságú hatóanyagokat tartalmazó QMS termékekből 5 karácsonyi csomagot állítottak össze, hogy minél szélesebb problémakört lefedjenek. A csomagokban közös, hogy egy elegáns kozmetikai táskával, díszcsomagolásban érkeznek, ajándékozásra készen! Mi az 5 csomag tartalma?

Pigmenthalványító csomag

A bőrön megjelenő sötét foltok eltávolítása és halványítása nem egy gyors folyamat, de nem is lehetetlen. A gyakran öregségi foltoknak is nevezett hiperpigmentációk megregulázásához három terméke tartalmaz a csomag. Egy gyengéd hámlasztót, egy őszi-téli időszakra optimalizált kókuszolajos hidratálót és a pigmenthalványító szérumot. Az optimális eredményért a három terméket egymás után kell használni, így a bőr állapota és minősége is láthatóan javul majd!

Feszesítő csomag

A ráncok eltüntetése és a megereszkedett bőr feszesítése az anti-aging bőrápolás egyik legfőbb célkitűzése. Ebben jeleskedik a feszesítő csomag, amely két termékével a probléma gyökeréig hatol és rendkívül látványos eredményt mutat. A nyak és dekoltázs feszesítő krém a petyhüdt bőrt újra strukturálttá és tömörré változtatja, míg a Power Firm Mask egy esti, a mimikai ráncokat nyugtató krém, ami reggelre kisimítja az arcbőrt. 

Érzékeny bőr csomag

Az érzékeny, könnyen pirosodó bőr állapota is javítható, hiszen sokszor a bőr barrier funkciójának zavara áll a túlzott reakció hátterében. A két terméket tartalmazó csomag rendszeres használatával segíti a bőr regenerációját és egy kiegészítő védőréteget alkot a bőr felszínén. A száraz, érzékeny, esetleg rosaceás bőrnek enyhülést hoz, ami csökkenti a bőrérzékenységet is.

Mini bőrápolási rutin csomag

Ez a csomag a QMS ajánlott bőrápolási rutinjának minden lépését tartalmazza. A tisztítástól a hámlasztáson át a hidratálásig, ott lapul a csomagban minden értékes termék. Sőt, az alapos tisztításhoz egy különleges szivacs is belekerült a szettbe, ami segít a pórusok mélyeiről is eltávolítani a szennyeződéseket. Ez a teljes rutint tartalmazó szett tökéletes kezdő csomag, ami a méreténél fogva, utazásokhoz is kiváló!

Testápoló csomag

Az anti-aging termékek általában az arcra korlátozódnak, pedig a bőr a test minden pontján változik a korral. A QMS testápoló csomagban megtalálod a téli kezek megmentőjét, az anti-aging kézkrémet, de egy hidratáló testradír, egy 5%-os savas hámlasztó hab és egy kollagénes testápoló is a szett része.

Bármelyik csomagot is választod, magas minőségű, többszörösen díjnyertes luxus anti-aging termékkel ajándékozod meg szerettedet, ami látványos javulást visz majd a bőrminőségébe és megjelenésébe!

A csomagokról és további karácsonyi ajánlatokról ide kattintva informálódhatsz!