Száraz, fénytelen vagy érdes tapintású a bőre? Tudja meg mi a baj!

Vannak látványosabb bőrhibák, mint az akne vagy a rozácea, de sok esetben egyáltalán nem könnyű laikusként felmérni, hogy mi lehet a probléma. A kezelést és a megfelelő kozmetikumok kiválasztását pedig mindig érdemes szakemberrel együtt kiválasztani.


Bőrdiagnosztikát egyre több helyen végeznek szerencsére, így nem kell feltétlenül orvoshoz rohanni már első körben. Az egészséges és szép bőr hirdetőjeként a QMS Medicosmetics-nél is lehetőség van számítógépes arcdiagnosztikára, ami teljes körű képet ad a bőrtípusról és annak állapotáról.

Az arcdiagnosztika 45 percet vesz igénybe, ezen idő alatt alapos vizsgálatnak vetik alá arcod minden négyzet centiméterét. Az sem gond, ha sminkben érkezel, a diagnosztika első lépése ugyanis egy tejes letisztítás, hogy a bőr valódi állapota kerülhessen felmérésre.

A lemosáshoz használt Deep Cleansing mélytisztító a diagnosztika után haza is viheted, mert mi hisszük, hogy a bőrápolás már a tisztításnál kezdődik. A diagnosztika után a kozmetikus szakember segít összeállítani a célodnak megfelelő termék- vagy kezelés csomagot, és ellát jó tanácsokkal, amelyek segítik majd a szép, természetes és egészséges bőrért folytatott küzdelmet.