Merjen nagyot álmodni!

Önnek hogy néz ki egy úszás edzése? Kerülgeti az embereket az úszómedencében, majd edzése végeztével fáradtan beül egy zsúfolt jakuzziba, ha éppen talál helyet magának… Majd kimegy a hideg és nem túl tiszta zuhanyzóba, hogy átöltözzön, aztán be a kocsiba és jön a dugóban állás hazafele… Nem hangzik túl jól. Engedje meg, hogy mutassunk önnek valami sokkal jobbat! Ismerje meg az Endless Pools Fitness Systems E2000 ellenáramoltatós masszázsmedencéjét! Merjen nagyot álmodni!


Ezek után képzelje el, hogy nyugalomban végzi kimerítő úszóedzését, majd egyedül beül egy minden igényt kielégítő masszázsmedencébe és a hidromasszázs segítségével regenerálja kimerült izmait, mindezt otthona kényelmében. Mekkora különbség, ugye?! A forradalmian új kétzónás kialakítású Endless Pools E2000 medencével ez nem álom többé. Amíg ön a reggeli erőnléti úszóedzését végzi a kellemesen hűs vízben, addig családja és barátai élvezhetik a melegvizes hidromasszázs medence minden előnyét, mindössze egy karnyújtásnyira öntől. Sőt, kedvenc medencéjét még egy víz alatti futópaddal, evezőgéppel vagy akár víz alatti kerékpárral is kiegészítheti, így igazán komplex "edzőtermet" kap. Ússzon, fusson, eddzen, majd relaxáljon otthon, amikor csak kedve van hozzá.

A külső és a belbecs egyformán fontos szerepet kapott a medence megtervezésekor, hiszen az egyik mit sem ér a másik nélkül. Több mint 6 méteres teljes hosszával a legnagyobb ellenáramoltatóval ellátott otthoni fitness és wellness medencék közé tartozik. A számos kiegészítő és tartozék segítségével pedig valóban minden igénynek meg tud felelni. Tökéletesíteni szeretné úszás technikáját? Rendeljen padló tükröt, melynek segítségével folyamatosan ellenőrizni tudja mozdulatait és technikáját. Kímélni szeretné ízületeit, de az úszás mégsem önnek való? Semmi gond! A víz alatti kerékpározás tökéletes lehet önnek! A kerékpározásnál valami megerőltetőbb mozgásformát szeretne? Kérjen beépített futópadot medencéjébe! Nem csak állóképességét szeretné fejleszteni, hanem erősítő edzést is végezne? Válassza az evező szettet vagy a rugalmas szalagot. Az Endless Pools tervezői mindenre gondoltak, önnek csak választani kell!

Ha szívesen megismerkedne az Endless Pools többi medencéjével is, akkor kattintson ide.