Szépülj újra profi kezek között

Újra kinyitott a Spatrend Beauty ürömi szalonja, ahol profi kezek között orvoskozmetikai termékekkel folyik a bőrszépítés és fiatalítás. Maximális biztonság mellett, az előírások tökéletes betartásával újra átélheti a spa hangulatú arckezelések kényeztetését.


Az ürömi szépségszalon újra teljes pompájában várja a szépülni vágyó vendégeket, akiknek fontosak a minőségi alapanyagok, az igényes környezet és a pihentető kezelés. A teljes körű biztonság érdekében egyszerre csak egy vendéget fogadunk, és a kezelést végző szakember is maszkban, arcpajzzsal végzi a fiatalító bőrápolást.

Itt a lehetőség, hogy újra elmerülj a német orvoskozmetikai márka kínálta maximális kényeztetésben és kipróbáld az újdonságokat.

Ilyen a konzultáció teljes körű arcdiagnosztikával, amellyel felmérik bőröd állapotát és ennek tükrében tudnak javasolni kezeléseket, termékeket kozmetikus szakembereink, hogy biztosan a vágyott eredménnyel távozhass a szalonból.

Ha szeretnél többet megtudni az új szolgáltatásokról vagy megismernéd bőröd állapotát, próbáld ki a konzultációt és várd tökéletes bőrrel a nyarat.

A kezelés mellé a konzultáció ingyenes, ha pedig csak a konzultációt szeretnéd igénybe venni, akkor annak árát később termékekre levásárolhatod!