Elérkezett az arcon található barnás foltok eltüntetésének ideje

Az arcon, kezeken megjelenő barnás elváltozásokat öregségi foltoknak is nevezik, mert az idő előrehaladtával természetes módon jelennek meg. Csakhogy a stresszes életvitel és a káros napsugarak idő előtt előhozhatják ezeket az arcot öregítő foltokat. Mindegy azonban, hogy miért alakulnak ki, tehetsz ellene!


A hiperpigmentáció során kialakuló barnás képletek a bőr felszínét érintik, és célzott kezeléssel, megfelelő fényvédelemmel méretük, színük és számuk is csökkenthető. Az egészséges és természetes bőrért évtizedek óta küzdő QMS Medicosmetics termékei és kezelései is foglalkoznak a pigmenthalványítással, amire a tél a legjobb időpont.

A nyári erős napsugárzást magunk mögött hagyva, a gyakoribb beltéri tartózkodással kevesebb káros UV sugárral kell megküzdenie a bőrnek, így nemcsak a probléma okozójának kitettsége csökken, de a halványító szerek miatt fényérzékennyé váló bőrnek is könnyebbséget okoz a kevesebb napsütés.

A foltokat kezelheted otthon helyileg is, mindig fényvédő szerekkel szigorúan kombinálva, de rábízhatod magad szakértő kezekre is, akik kényeztető mozdulatokkal védik, szépítik és fiatalítják bőrödet, miközben teljesen ellazulhatsz.

A 90 perces Pigment Corrector Treatment halványítja a pigmentfoltokat, frissíti, feszesíti a bőrt és egységesebb bőrtónust eredményez. A kezelés végén lélekben és megjelenésben is felfrissülten állhatsz majd fel, fiatalosabb és egészségesebb bőrrel.