Intelligens bőrápolók a fiatalos megjelenésért! Kollagénes arcfiatalítás, ahogy Dr Schulte látja...

 A legtöbb ember szinte mindent megtenne, hogy a kor előrehaladtával csökkentse azoknak a bizonyos kis ráncoknak látszatát. Vannak, akik biztosra mennek, és kés alá fekszenek, de ha Te valami kevésbé drasztikus, mégis hatékony módszert keresel, íme egy tudományosan sokat bizonyított szuper termékcsalád, mely fejlett technológiájának köszönhetően épp olyan hatékony lehet.A !QMS Medicosmetics bőrápolói 15 éves sikertörténetet tudhatnak maguk mögött, és néhány év magyarországi kihagyás után most egy az eddiginél még szélesebb bőrfiatalító termékcsaládot megalkotva mindenki számára elérhetővé tette a szép bőrt! A !QMS természetes hatóanyagai miatt bárki számára használható bőrterápiát kínál, eredményeivel pedig félúton jár az orvoslás és a kozmetikai kezelések között.A márka alapítója, Dr. Erich Schulte a tudomány iránti szenvedélyét egyesíti a baleseti- és kozmetikai sebészet területén elért óriási tapasztalataival. Minden termék hatékonysága tudományosan bizonyított, melyek mögött több éves klinikai kutatás áll, továbbá az a fajta elhivatottság, amely arra irányul, hogy kialakítsa a tökéletes egyensúlyt a korszerű összetevők között és megalkossa a legfejlettebb „bőrszállító” rendszereket.A !QMS célja, hogy a bőrt újra természetes, egészséges állapotba hozza és javítsa természetes nedvesség felvevő képességét, hidratáslhatóságát. Dr Schulte egy komplett rendszert dolgozott ki arra, hogy a bőr feszességéért felelős kollagént  a bőr legmélyebb rétegeibe juttassa. Az eredeti kollagén formulát dr. Schulte sebészeti körülmények között kísérletezte ki, és olyan hatékonynak bizonyult a bőr tónusának helyreállításában, hogy egy teljes otthoni ápolási rendszer alapjává vált.Dr Schulte otthoni QMS programja és kozmetikai kezelései már Magyarországon is elérhetők. Páciensek százai igazolják, hogy a QMS módszer nagyszerűen működik. Elég néhány nap, hogy bőrén látványos eredményeket tapasztaljon, és 4 hónap, hogy bőre teljesen megváltozzon: megfiatalodjon, újra telített legyen, újra éljen, mint gyerekkorában, vagy csak néhány évtizeddel korábban... Ha kíváncsi a QMS orvoskozmetikai termékeire és kezeléseire, kattints ide!


 

A legtöbb ember szinte mindent megtenne, hogy a kor előrehaladtával csökkentse azoknak a bizonyos kis ráncoknak látszatát. Vannak, akik biztosra mennek, és kés alá fekszenek, de ha Te valami kevésbé drasztikus, mégis hatékony módszert keresel, íme egy tudományosan sokat bizonyított szuper termékcsalád, mely fejlett technológiájának köszönhetően épp olyan hatékony lehet.

A !QMS Medicosmetics bőrápolói 15 éves sikertörténetet tudhatnak maguk mögött, és néhány év magyarországi kihagyás után most egy az eddiginél még szélesebb bőrfiatalító termékcsaládot megalkotva mindenki számára elérhetővé tette a szép bőrt! A !QMS természetes hatóanyagai miatt bárki számára használható bőrterápiát kínál, eredményeivel pedig félúton jár az orvoslás és a kozmetikai kezelések között.

A márka alapítója, Dr. Erich Schulte a tudomány iránti szenvedélyét egyesíti a baleseti- és kozmetikai sebészet területén elért óriási tapasztalataival. Minden termék hatékonysága tudományosan bizonyított, melyek mögött több éves klinikai kutatás áll, továbbá az a fajta elhivatottság, amely arra irányul, hogy kialakítsa a tökéletes egyensúlyt a korszerű összetevők között és megalkossa a legfejlettebb „bőrszállító” rendszereket.


A !QMS célja, hogy a bőrt újra természetes, egészséges állapotba hozza és javítsa természetes nedvesség felvevő képességét, hidratáslhatóságát. Dr Schulte egy komplett rendszert dolgozott ki arra, hogy a bőr feszességéért felelős kollagént  a bőr legmélyebb rétegeibe juttassa. Az eredeti kollagén formulát dr. Schulte sebészeti körülmények között kísérletezte ki, és olyan hatékonynak bizonyult a bőr tónusának helyreállításában, hogy egy teljes otthoni ápolási rendszer alapjává vált.

Dr Schulte otthoni QMS programja és kozmetikai kezelései már Magyarországon is elérhetők. Páciensek százai igazolják, hogy a QMS módszer nagyszerűen működik. Elég néhány nap, hogy bőrén látványos eredményeket tapasztaljon, és 4 hónap, hogy bőre teljesen megváltozzon: megfiatalodjon, újra telített legyen, újra éljen, mint gyerekkorában, vagy csak néhány évtizeddel korábban...

Ha kíváncsi a QMS orvoskozmetikai termékeire és kezeléseire, kattints ide!

Címkék: