Miért fontos a reggeli arctisztítás?

Sokan kérdezik, miért szükséges a reggeli arctisztítás, ha este már megtörtént...Az esti tisztítással eltávolítjuk a nap közben arcbőrünket ért szennyeződéseket, a sminket, lerakódásokat. Az éjszaka folyamán a test regenerálódik, a megrongálódott sejtjeink rendbejönnek, sőt méregtelenít a szervezet. Mindez a bőrben is végbemegy. A méregtelenítés, verejtékezés kipárolgással a bőrünkön csapódik. Ugye nem akarjuk, hogy a baktériumokat, kipárolgott szennyeződéseket viseljük napközben magunkon? Ha erre még smink is kerül, a pórusok újra eldugulhatnak, amelynek gyulladásos következménye is lehet.


Sokan kérdezik, miért szükséges a reggeli arctisztítás, ha este már megtörtént...

Az esti tisztítással eltávolítjuk a nap közben arcbőrünket ért szennyeződéseket, a sminket, lerakódásokat. Az éjszaka folyamán a test regenerálódik, a megrongálódott sejtjeink rendbejönnek, sőt méregtelenít a szervezet. Mindez a bőrben is végbemegy. A méregtelenítés, verejtékezés kipárolgással a bőrünkön csapódik. Ugye nem akarjuk, hogy a baktériumokat, kipárolgott szennyeződéseket viseljük napközben magunkon? Ha erre még smink is kerül, a pórusok újra eldugulhatnak, amelynek gyulladásos következménye is lehet.

Ezért fontos, hogy amint a pihe-puha ágyból sikerül kivánszorognunk a fürdőszobába, kezdjük egy gyengéd arctisztítással a napot. 

QMS Deep Cleansing mélytisztító alaposan és mélyen kitisztítja a pórusokat, nagyon gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket. Amint elkezdjük használni, érzékelhető, hogy megváltozik a bőr színe és tónusa. A bőr újra lélegezni fog. Szabályozza a faggyútermelést, összehúzza a pórusokat, sőt még tonizálja is a bőrt, ami nagyon fontos, mert a bőr savköpenye (ha megfelelő Ph értékű) védi a bőrt a környezeti károktól. Erre mindig nagyon figyeljünk.

Bármely bőrtípusra kiváló és smink eltávolítására is tökéletes. Mivel nem tartalmaz ásványi olajokat, a bőr felvevőképessége is javul, így a hidratálókrémük hatóanyagai könnyebben bejutnak a bőrbe.


Címkék: