Új dizájnt kap a világ egyik legjobb medikozmetikuma

Alig jöttek ki legfrissebb termékükkel (egy városi károk ellen felvértező hab maszkkal), máris itt az újabb nagy dobás a QMS Medicosmeticstől. Az arculat mellett a név és a beltartalom is változik.


A név elől ezentúl majd elmarad a felkiáltójel, ami ugyan csak egy aprócska változtatásnak tűnik, de a cég filozófiája szerint ha valami jól működik, akkor azt nem kell megjavítani. Erről mesélnek a termékek is, amelyek hosszú idő óta változatlan minőségben és hatékonysággal számolnak le a bőrhibákkal és ráncokkal.

A modern kozmetikai családok kínálta dömpinget figyelve a QMS kevés termékkel dolgozik, de az egymásra épülő készítmények rendszere így könnyen átlátható marad. Másrészt pedig a német precizitással és orvosi szaktudással kifejlesztett kozmetikumok minden bőrtípust hatékonyan ápolnak kortól és nemtől függetlenül.

A 20 év óta változatlan krémek most mégis megújulnak, de csak épp annyira, amennyire kell!

A düsseldorfi Beauty Show-n mutatták be először a termékek új kinézetét, amelyek mindegyike praktikus pumpás kiszerelést, letisztult és modern külsőt kapott. A nevek beszédesebbek, a beltartalom pedig még ütősebb lett.

A részletekről egyelőre nem sokat árultak el, de az már a promóciós képről is kiderült, hogy az Exfoliant Fluid savtartalma 10%-ről 11%-ra nő.

Ahogy érkeznek, úgy hozzuk a friss híreket!