Új év, új bőr! Frissítsd fel bőrödet hámlasztással!

Az új évben hagyd magad mögött régi énedet! Szó szerint! Szabadulj meg az elhalt hámsejtektől, amelyek akadályozzák a hidratálók felszívódását és az új sejtek formálódását! A élettel teli, piros pozsgás, ragyogó bőrért vesd be a biztonságos hámlasztást!


A kor előrehaladtával a természetes sejtmegújulási ciklus és az elhalt hámsejtek leválása is nehézkesebbé és lassabbá válik. Ennek köszönhetően a bőr színe idővel szürkéssé, élettelenné, fakóvá válik. A bőrsérülések nem gyógyulnak olyan könnyen, gyakran hosszú időnek kell eltelnie, míg eltűnnek a hibák. A bőr felszíne egyenetlenné, tapintásra is érdessé válik, az elhalt hámsejtek egyenetlen leválása miatt. Ezeket mind orvosolhatod, ha rendszeresen, hatékony hámlasztóval kezeled az idősödő bőrt és megadod azt a löketet a folyamathoz, amire önmagától már nem képes a bőröd.

Többféle hámlasztó módszer és készítmény közül választhatsz, de a kínálatból kiemelkedik a gyümölcssav komplexet alkalmazó és otthon is biztonsággal használható Active Exfoliant 11%. A QMS Medicsometics egyik legnépszerűbb terméke többféle gyümölcssavat és bőrnyugtató komponenseket tartalmaz, hogy felrázza a bőrt téli álmából. 

Már az első használat után érezni fogod, hogy a bőrödbe visszatért az élet. A felszínközeli erek véráramlása megélénkül és az arc bőre simább, élénkebb és szebb lesz. A felpörgő véráramlás felgyorsítja a méregtelenítést és friss oxigénnel teli vért hoz a területre. A heti 2-3 alkalommal is bátran használható készítmény eltávolítja az elhalt hámsejteket, így a később felvitt kollagénes szérum és hidratáló már képes valóban felszívódni és nem ül meg a már működésképtelen sejteken.

A nagyon  érzékeny bőrűek számára létezik egy 7%-os változat is a hámlasztó gyümölcssavból, hogy mindenki kortól és bőr állapotától függetlenül használhassa. Gyorsabb bőrregeneráció, frissebb bőr és simább tapintás már az első alkalom után is!

A maximális hatás érdekében használd a terméket rendszerben, a kollagén szérumokkal együtt.