Fordíts magadra is időt az új évben

Az új évvel járó új kezdet mindig lehetőség ad egy kis összegzésre. Hogy megálljunk, és visszatekintve levonjunk pár következtetést ez előző évről. Például, hogy a mindenhonnan ránk zúduló információ áradat elől néha el kell lépni, hogy meghalljuk a saját hangunkat! Töltsd te is egy kicsit több időt, csak magadra koncentrálva!


Az én-idő egyre inkább beivódik a szókincsünkbe, ahogy egyre többen ismerik fel, hogy muszáj tudatosan törekedni a feltöltődésre. Azokra a rövid időszakokra, amikor azt teszel, amit akarsz. Ami megnyugtat, feltölt és újraéleszti a kreatív energiáidat. Ez lehet egy hobbi, amiben elmerülhetsz vagy egy masszázsmedence, amibe szó szerint belevetheted magad.

Bármit is választasz, a lényeg, hogy egy időre tedd félre a telefont és a napi gondokat. Éld meg a pillanatot és lazíts! Persze ezt akkor a legkönnyebb megtenni, ha éppen nem tornyosul feletted a rengeteg elvégzendő feladat árnya, így korán reggel vagy késő este próbálkozz!

Ha pedig olyan helyet választasz az elmélkedésre és pihenésre, ami fizikailag is megnyugtat, akkor még nagyobb eséllyel tudod lecsendesíteni a száguldó gondolatokat. A jakuzzi ideális helyszín erre, hiszen a meleg víz nyugtató hatása és a masszázs lazító ereje kiűzi a stresszt a merev izmaidból, ami a lélekre is csillapítóan hat.

Ha a vizes közeg helyett inkább csak a masszázsra koncentrálnál, akkor a Zero Gravity SpaLounge masszázsfotelben megtalálod az ideális társat. A nappaliban is felállíthatod, hogy este vagy reggel egy alapos masszírozással hangolódj a kihívásokra. A tetőtől talpig átmasszírozó szerkezetben tényleg olyan érzésed lesz majd, mintha lebegnél. Akárcsak a masszázsmedencében, itt is leszakadnak rólad a terhek, és újra szabadon szárnyalhatsz lélekben és gondolatokban egyaránt!