Anti-aging rutin a fiatalos és egészséges bőrért

Az anti-aging kozmetikumok egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a szépségiparból. Ma már azonban tudjuk, hogy az életkor előrehaladtával csökkenő esszenciális anyagokat nem csak bejuttatni kell a bőrbe, hanem segíteni az öregedő bőrt, hogy fel is tudja használni, be is tudja építeni azokat.


A bőr öregedése egy komplex folyamat, ami már a 20-as éveink közepén elkezdődik. A kollagén termelése csökken és annak minősége is romlik. A sejtmegújulás egyre lassul és a bőr veszít rugalmasságából, tömörségéből. A fiatal korban még természetes úton termelődő anyagokat azonban nem elég pótolni és kívülről bevinni, hogy az öregedést visszafordítsuk. Meg is kell erősíteni a bőrt, hogy a bevitt tápanyagokat meg tudja tartani. Ne csak rövid, hanem hosszú távon is, különben a hatás mindössze pár órát tartana.

Ha a kor előrehaladtával egyre szárazabbá váló bőrre hidratálót viszünk fel, akkor arról is gondoskodni kell, hogy azt a nedvességet a bőr magába tudja fogadni és be tudja zárni. Ha elszökik, akkor egy rövid enyhülést követően, azonnal visszatér a probléma.

A bőr erősítését, fiatalítását célozza Dr. Erich Schulte sebész orvos tréningje, ami belülről építi újra a bőrt. A fiatal korunkban még elégséges mennyiségben és minőségben termelődő anyagokat pótolja illetve azok természetes képzését stimulálja és a szervezet saját regenerációs folyamatait is serkenti. A rutin mindössze pár lépésből áll, de hatás rendkívül látványos!

"Egyedül a ráncok hiánya még nem eredményez fiatalos kisugárzást."- Olvashatjuk Dr. Schulte könyvében. A ráncok eltüntetése valóban fontos a szép és fiatalos megjelenéshez, de a bőr színe, tapintása és tömörsége is nagyban hozzájárul az összbenyomáshoz. A komplex problémához tehát komplex megoldás társul, ezért az sebészorvos által alapított orvoskozmetikai márka egy olyan bőrápolási rutint fejlesztett, amivel tartósan, természetesen és fájdalom nélkül nyerheted vissza bőröd üdeségét és fiatalos megjelenését.

A Schulte programot követve:

  • lassul az öregedés folyamata
  • erősödnek a még meglévő tároló szövetek
  • új sejtstruktúrák épülnek, ami képes a nedvességet felvenni és tárolni

A klinikai tesztek által bizonyított, hogy a QMS Medicosmetics termékeinek rendszeres használatával bőröd szebb, erősebb, egészségesebb és újra fiatalos lesz. De a tesztek mellett jöjjenek a vásárlók saját tapasztalatai is, hogy pontosabb képet kapj a termékcsalád hatékonyságáról és erejéről!

"A QMS termékeket lassan négy éve használom. A krémeket az első pillanattól kezdve én nagyon szerettem, a textúrája, illata nem tolakodó, finom. Nagyon kevés is elég ahhoz, hogy ápoltnak érezzem a bőrömet. 50 éves vagyok, nem fordultam semmilyen egyéb "megoldáshoz" mégis simának és ápoltnak érzem a bőrömet. Valóban egy nem alacsony árkategóriájú termékről beszélünk, de én csak ajánlani tudom mindenki számára, mert egy nagyon jó és magas minőségű igazi szuper termék." - Nemecz Szilvia

"Rajongok a QMS termékekért! Szeretnék kedvencet említeni, de igazán azért nem tudok, mert az általam használtak mindegyike nagyon hiányzik, ha éppen elfogy. Akár a kollagén nappali/éjszakai szérumot, vagy az epigen maszkot, a szemránc elleni intenzív ápolót, Pearl protein night & day krémet, az őssejtes szemránc elleni krémet tudom ajánlani. Már több éve (4) folyamatosan használom, és nem untam meg. Számomra nélkülözhetetlen! Köszönet érte, na meg a hozzáértő szakértelemért!" - Rótáné Éva

"60 évesen találkoztam a QMS termékekkel. Felvettem a kapcsolatot a szakértőkkel, akik elláttak tanácsokkal a használatot illetően. Belevágtam. Már az első héten meglepő eredményeket tapasztaltam. Az arcbőröm leépülési folyamata megállt. Mint a szivacs úgy itta magába a bőröm a terméket. Az arcom egész nap hidratált volt. A fáradt arcbőröm szinte fel élénkült, a ráncaim enyhébbek lettek, a bőröm a legjobb állapotát mutatta, frissebb, feszesebb lett. Ez a termékcsalád szinte megragyogtatja az arcbőrt. Amire a bőröm képes az adott életkorban, azt kihozza belőle. Látványos eredményét a férjem is észrevette. Tapasztalatom alapján soha nem késő a QMS termékek használatát elkezdeni." - Balogh Miklósné

A QMS Medicosmetics világszinten ismert és elismert termékeit (amelyek több nívós beauty díjjal is rendelkeznek) itthon csak szépségszakemberek és a hivatalos magyarországi partnerek által beszerezhetőek. Otthoni kezelésre ajánlott termékeket és anti-aging rutinhoz minden szükséges készítményt könnyedén beszerezhetsz egy webshopon keresztül vagy választhatod a kényeztető, spa hangulatú kezeléseket a QMS termékeket használó kozmetikákban és szállodákban! Próbáld ki és győződj meg a természetes bőrfeszesítés fájdalommentes módszerének erejéről!