Új irány a bőrápolásban

Az anti-aging kozmetikumok egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a szépségiparból. Ma már azonban tudjuk, hogy az életkor előrehaladtával csökkenő esszenciális anyagokat nem csak bejuttatni kell a bőrbe, hanem segíteni az öregedő bőrt, hogy fel is tudja használni, be is tudja építeni azokat.


A bőr öregedése egy komplex folyamat, ami már a 20-as éveink közepén elkezdődik. A kollagéntermelés csökken és a minősége romlik. A sejtmegújulás egyre lassul és a bőr veszít rugalmasságából, tömörségéből. A fiatal korban még természetes úton termelődő anyagokat azonban nem elég pótolni és kívülről bevinni, hogy az öregedés hatását visszafordítsuk. Meg is kell erősíteni a bőrt, hogy a bevitt tápanyagokat meg tudja tartani.

Ha a kor előrehaladtával egyre szárazabbá váló bőrre hidratálót viszünk fel, akkor arról is gondoskodni kell, hogy azt a nedvességet a bőr magába tudja fogadni és be tudja zárni. Ha elszökik, akkor egy rövid enyhülést követően, azonnal visszatér a probléma.

A bőr erősítését, fiatalítását célozza Dr. Erich Schulte sebész orvos tréningje, ami belülről építi újra a bőrt.

"Egyedül a ráncok hiánya még nem eredményez fiatalos kisugárzást."- Olvashatjuk a Schulte könyvében, hiszen a bőr színe, tapintása és tömörsége is nagyban hozzájárul az összbenyomáshoz. A komplex problémához komplex megoldás társul, ezért az orvos által alapított orvoskozmetikai márka egy olyan bőrápolási rutint fejlesztett, amivel tartósan, természetesen és fájdalom nélkül nyerheted vissza bőröd üdeségét és fiatalos megjelenését.

A Schulte programot követve:

  • lassul az öregedés folyamata
  • erősödnek a még meglévő tároló szövetek
  • új sejtstruktúrák épülnek, ami képes a nedvességet felvenni és tárolni

A bőr természetes regenerációjára rásegíthetsz a QMS Medicosmetics termékeivel, hogy bőröd szebb, erősebb, egészségesebb és újra fiatalos legyen. Próbáld ki 3-4 hétig kitartó utazó szettet, amiben minden megvan a Schulte program elkezdéséhez.

  KÉREM AZ UTAZÓ SZETTET, A FÉNYVÉDŐT ÉS AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAM MASZKOT!