Lesd el a grillezés fortélyait sztárséfektől

A gyakran száraz recepteknél sokkal szemléletesebb, ha látjuk, hogyan készítik el az adott fogást. Ebből sokkal többet lehet tanulni, elleshetjük az apró fortélyokat és könnyebben reprodukálhatjuk a kívánatos végeredményt. Most profi grillséfektől lesheti el a kültéri sütés csínját-bínját. Önt is várja a Nagy Grill Forradalom!


November 7-én kerül sor az idei év harmadik nagy grilleseményére, ahol profi séfek készítenek finom falatokat és az itthon elérhető grillek többsége is bemutatkozik. Lesz hagyományos grillezés faszenes és gázos grillen, bbq technikákkal készített ételköltemények kamado grilleken és még egy különleges, fatüzelések látványgrill is bemutatkozik. Ez az OFYR, ami egyszerre tökéletes dizájn kiegészítője a kertnek vagy a terasznak, miközben a tábortüzek hangulatát idézve, nyílt láng fölött és a grill vaslapján is készülhetnek a jobbnál jobb fogások.

A rendezvénynek helyt adó H2G grilliskola Ürömön várja a grillezést iránt érdeklődőket és mindenkit, aki szeret szép környezetben, jó hangulatban finomakat enni. Ha még grill vásárlás előtt állsz és szeretnéd testközelből megtekinteni a választékot vagy csak ellesnél pár új receptet és fogást a profiktól, téged is vár a Nagy Grill Forradalom.

Az esemény ingyenesen látogatható, ezért ha szeretnél Wolf Andrástól, a Séf Asztala étterem tulajdonosától, a Séfek Séfe egykori zsűritagjától, Krausz Gábortól vagy a „A Konyhafőnök” egykori győztesétől, Németh Ádámtól tanulni a grillezésről, ott a helyed. A nap folyamán összesen 8 profi séf munkálkodik majd azon, hogy mindenki jól lakjon és senki ne maradjon kérdések nélkül! Gyere el és merülj el a kültéri sütés sokoldalú világában!