Pizzakemence építés nélkül

A hagyományos pizzakemencék előnyeit és élményeit sűrítette egy könnyen felállítható, gázgrillnél nem nagyobb szerkezetbe az Alfa Forni. Kisebb teraszokkal rendelkezőknek és türelmetleneknek is ideális választás ez a kemence, amit vásárlás után azonnal be is üzemelhetsz.


Az Alfa Forni kemencék mindent tudnak, amit épített társait, de azonnal telepíthető gázgrillekhez hasonlóan rögtön igénybe vehetőek. A gázzal vagy fával fűthető változatokat elég leállítani egy egyenes felületre és máris indulhat a sütés.

Ötletes kialakításuk első osztályú hőtartással párosul, így nemcsak rekord idő alatt fűthetőek fel nagyon magas hőfokra (10 perc alatt melegszik 500 °C -ra), de sokáig őrzik is ezt a hőmérsékletet.

Zárható ajtajuk segítségével még jobban kihúzható a sütési idő, azt eltávolítva pedig nyomon követhető hol tart éppen a sütési folyamat. Fontos is figyelni, hiszen egy vékony tésztájú pizza már 90 másodperc alatt készre sül, majd jöhet is a következő.

Pizzán és tésztákon kívül bármi készíthető benne, amit egy kemencében is meg tudnál sütni, sőt, olyan kiegészítők is kaphatóak hozzá, amelyekkel akár a grill is kiváltható.

Hagyd, hogy téged is elcsábítson az olaszok kedvenc kemencéje és légy az Alfa Forni és a pizzák mestere!