Grillkiegészítők kezdőknek és haladóknak

A profi grilleket és kiegészítőket gyártó Broil King most egy olyan kompakt szettel jelentkezett, ami taralmazza a legfontosabb grill eszközöket, ráaádul rögtön indulásra kész állapotban. Ha szeretnél egy útra kész, hordozható szettet, erre vártál eddig.


Hordozható, nyaralásra vagy horgásztúrára magaddal vihető grillekből már elég szép a választék, de tartós, minőségi és útra kész eszközök és kiegészítők piaca még elviselne pár opciót. Pontosan ezt kínálja a Broil King grill szettje, amit elsősorban a hordozható Porta Chefhez ajánlanak, de természetesen máshoz is bátran felhasználhatod.

A szett egy pácolásra, étel (vagy eszköz) tárolásra is alkalmas zárható és jól fixálható műanyag dobozban érkezik. A dobozban a elengedhetetlen trió: lapát, fogó és rácstisztító kefe mellett egy kés és egy szilikon ecset is helyet kap, amivel az alapokat bőven lefedi a szett.

A grillkiegészítők együttese könnyen hordozhatóra lett tervezve, ezért kis helyen is elfér.  Egyszerű benne együtt tartani az eszközöket és akár ki sem kell szedned a kocsiból, hogy mindig kéznél legyen. Ha egy könnyen elpakolható szettet keresel, amit bárhova magaddal vihetsz, akkor a Broil King szettje remek választás!