Klasszikus amerikai szendvics mely két dologról szól: hús, sajt!
kis csavar benne, hogy Caveman stílusban készült, tehát nem rácsra került a hús, hanem közvetlen az izzó parázsra!

VIDEÓRECEPT! Caveman Philly Cheesteak

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: 3

VIDEÓRECEPT! Caveman Philly Cheesteak

írta: Lehel Márk

Hozzávalók:

  • 30 dkg marha hátszín
  • 1 db baguette
  • 1 dl ezersziget öntet
  • 3 dkg saláta mix
  • 10 dkg edami sajt
  • 1 evőkanál vaj

Elkészítés:

A hátszínt sózás után medium-rare fokozatra sütjük közvetlen parázságyon.

Pihentetés után felszeleteljük, és rostlapon, vagy serpenyőben ráolvasztunk komoly mennyiségű sajtot, és a házi ezersziget öntettel ízesített, vajon pirított házi pékárura halmozzuk némi salátával.

Jó étvágyat hozzá!